Thursday, 30 June 2011

Kelebihan Premium Beautiful Corset



kualiti premium beautiful

Mulanya saya tak la tertarik sangat dengan Premium Beautiful (PB) ni. Konon rasa mahal. Tak sedar habis duit beli baju baru (baju lama dah tak muat .. hehe) & bayar gym tu lagi mahal. Then, bile tengok pulak kawan-kawan jadi kurus dan bertambah cantik serta makin masyuk, hati meronta-ronta nak mencuba. Benarlah kata orang "Belum cuba, belum tahu". Dah cuba saya sangat yakin dengan Premium Beautiful.

Ramai tertanya-tanya, apa itu Premium BeautifulPremium Beautiful merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada 3 bahagian iaitu coli panjang (long bra), bengkung pinggang (waist nipper) dan seluar dalam panjang (long girdle). Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.


Teknologi pembuatan Premium Beautiful amat mengagumkan kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, Jepun, China, USA & Korea. Mereka telah menghasilkan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadyne. Ianya juga telah ditenun sulam bersama-sama Sinar Infra Merah Jarak Jauh atau “Far Infra Red” (F.I.R).

  1. Pakaian dalam pembentukan badan No 1 di Malaysia. Berdasarkan kajian bidang pakaian dalam & size mengikut size individu. Premium Beautiful juga ada size untuk semua size (ready stocks & custom made)
  2. Berada di pasaran lebih 20 tahun & mempunyai demand yang tinggi sehingga hari ini.
  3. Gabungan teknologi 5 buah negara; Jepun, Jerman, Taiwan, USA & Korea
  4. Jaminan servis seumur hidup
  5. Disulam dengan Sinar Infra Merah Jauh / Fari Infrared Ray (FIR) yang berfungsi melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme badan.
  6. Fabrik istimewa Akwatek Akwadyne (Premium Beautiful Classic) & Dynatek (Premium Beautiful Elegance)
  7. Fabrik lembut, tidak panas, mempunyai daya serapan yang baik (sesuai untuk di pakai seharian), anti bakteria, pakaian dalam yang boleh di cuci & tahan lama
  8. Mempunyai kuasa regangan 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya. 



Kelebihan Premium Beautiful Classic Corset
Long Bra Premium Beautiful Classic

Kelebihan Premium Beautiful Classic Corset
Long Bra Premium Beautiful Elegance



  1. Cup piramid 3 dimensi dapat menampung payudara agar tidak jatuh & puting payudara dalam kedudukan yang betul (tidak menekan).
  2. Kedudukan tali yang tidak mudah jatuh & menyokong payudara.
  3. Mempunyai rawan keluli yang mempunyai memori untuk menetapkan & menyokong payudara (mengelakkan dari jatuh / sagging breast).
  4. Menghalang lemak dari mengalir ke bahagian tepi & belakang badan.
  5. Memecahkan lemak di bahagian atas perut.
  6. Lace cup mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara melimpah keluar.
  7. Rekaan yang berbentuk U (belakang badan) adalah untuk serlahkan bentuk badan selain membantu untuk membentuk belakang badan yang menarik.
  8. Mempunyai tiga pasang cangkuk di belakang supaya dapat membuat pelarasan yang sesuai mengikut bentuk badan anda.

FUNGSI BENGKUNG PINGGANG (WAIST NIPPER)


Kelebihan Premium Beautiful Classic Corset
Waist Nipper Premium Beautiful Classic

Kelebihan Premium Beautiful Classic Corset
Waist Nipper Premium Beautiful Elegance


  1. Tujuh tetulang memori berfungsi menyokong pinggang & mengatasi masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc, sakit pinggang & pengaliran darah.
  2. Rekaan cangkuk yang fleksibel untuk hasilkan kesan pembentukan berdasarkan badan.
  3. Tali bengkung memudahkan kemasan & merampingkan pinggang. 
  4. Menyokong pinggang & menegakkan tulang vertebra.
  5. Membaiki postur badan ketika berdiri dan duduk.
  6. Sesuai untuk wanita selepas bersalin untuk menggantikan bengkung tradisional.


Kelebihan Premium Beautiful Classic Corset
Long Girdle Premium Beautiful Classic

Kelebihan Premium Beautiful Classic Corset
Long Girdle Premium Beautiful Elegance


  1. Terdiri daripada 32 sulaman jahitan stereoskopik serta teori mampatan yang berfungsi untuk mengalihkan lemak ke bahagian yang bersesuaian.
  2. Rekaan mampatan juga berfungsi menyelaraskan lemak di sekitar peha & membentuk kontur peha yang menarik. 
  3. Menggunakan sejenis kapas yang berkualiti dan selesa di dalam bahagian pinggang long girdle untuk mendapatkan bentuk pinggang yang menarik.
  4. Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta mampu mengurangkan strechmarks.
  5. Tidak menekan ovari serta memberikan kesan hormon yang seimbang.
  6. Mengawal keputihan, pengaliran darah & udara serta menghilangkan kesan bau.
  7. "Love shape" nipis (belakang Long Girdle) membentuk pinggul yang menarik serta mengukuhkan kedudukan pinggul.
  8. Di hujung Long Girdle terdapat renda yang lembut dan fleksible untuk mengelakkan girdle berlipat atau bergulung serta mengelakkan rasa tidak selesa bila peha bergesel.







Immediate Effect

  • Yang mahu hilangkan lemak di perut yang berlipat dan kurang kan beberapa inci ukuran badan serta-merta.
  • Yang mempunyai tubuh badan yang cepat naik untuk mengelakkan terpaksa beli baju baru dengan kerap.
  • Yang mahu kelihatan lebih in shape especially body, boobs & butt (aset utama wanita).
  • Yang bakal mendirikan rumah tangga. Mesti nak rasa confident di atas pelamin kan, risau kalau lemak berlipat or baju kahwin ketat di atas pelamin.
  • Yang sedang dalam pantang selepas melahirkan bayi. Jika pakai seawal dalam pantang, boleh menurunkan berat dalam 20-30kg in less than 10 months. 
  • Yang memiliki tubuh tak perfect contohnya apple & hour glass shape. Bila pakai Premium Beautiful portion badan lebih seimbang.
Long-term Effect
  • Yang mempunyai masalah haid tidak teratur, senggugut (period pain), gastrik, sembelit, migrain dan angin dalam badan.
  • Yang berusaha untuk memperoleh cahayamata (to conceive).
  • Yang ingin mengurangkan berat badan & mendapatkan badan lebih kemas / menarik.
  • Yang mempunyai masalah cyst atau fibroid.
  • Yang menderita sakit tulang, sendi, pernah slipdisc or retak/patah tulang.


premium beautiful agent shaliza aziz




BERMINAT?

Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut & juga free demo. Boleh juga try Premium Beautiful & rasai sendiri immediate shaping effect. Yang risau tak mampu untuk beli Premium Beautiful, boleh contact ieja juga. Ieja sendiri pun ada masalah kewangan masa nak beli dulu. Jangan risau, banyak pilihan & caranya.





012-497 2602

or 

shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...