Saturday, 30 July 2011

Kelebihan Bila Pakai Premium Beautiful Semasa Berpuasa


Salam semua …

Semakin hampir kita kepada Ramadhan ye. Cepat sungguh masa berlalu. Tentu ramai yang excited menunggu bulan yang penuh keberkatan & murah rezeki ni. Di kesempatan ini ieja nak ucapkan selamat menyambut bulan pose pada semua umat Islam. Hari ni jalan kat KL jem sungguh, penat drive. hehehe. Rasanya ramai yg nak balik kampong menyambut Ramadhan dengan keluarga. Ieja pun macam mlm ni nk blk kampung jap. hehehe

Since dah nak puasa ni, ieja nak share sket kelebihan memakai Premium Beautiful ni semasa puasa / ramadhan. From my own experience, badan ieja jadi lebih bertenaga dan cergas after pakai korset Premium Beautiful secara konsisten. Mase puasa ganti aritu pun pun ieja tak rasa lapar sgt bile pakai korset ni. Malah gastrik pun tak de. Seronok sgt!!!

So jom kita tengok apa kelebihannya. 

1. Bantu cepatkan penurunan berat


Semasa berpuasa, badan kita akan cari sumber lain tenaga dalam badan (lemak). Masa kita puasa tenaga yang masuk pun kurang. In average biasanya berat akan turun dalam 2kg++. Tapi bila kita pakai korset Premium Beautiful ketika puasa, pengaliran darah lebih lancar. Jadi penurunan berat lebih baik. Badan pun tak la rasa lesu sahaja. 



2. Bantu keluarkan toksid dari dalam badan


Semasa kita berpuasa, badan kita akan mengeluarkan toksid dari badan melalui organ kita seperti ginjal, usus, paru-paru dan juga melalui kulit. Selain tu dengan pemakaian Premium Beautiful juga kita membantu proses pembuangan toksid melalui peluh. Jadi proses berganda & lebih banyak kita buang toksid, lebih mudah berat akan turun. Badan juga rasa lebih ringan & segar. 



3. Membantu aktifkan sel-sel badan yang lemah


Masa berpuasa kita rasa cepat lesu sebab sel badan kita lemah. Bila kita pakai Premium Beautiful memang antara kelebihannya dapat mengaktifkan sel badan kita yang lemah. Jadi dapat badan segera mengaktifkan sel-sel badan agar dapat kembali berfungsi lebih efektif.



4. Mengekalkan tahap kecergasan badan 


Bila sel badan kita aktif & toksid berkurangan dah tentu badan lebih cergas. Selain daripada kesan grip bila memakai Premium Beautiful yang memegang kemas badan kita especially bahagian perut. So tak ada la cepat rasa lapar. Selain itu membantu membuang angin juga dari perut kita semasa puasa. So badan tak lesu & dapat elakkan gastrik.


Nak rasa sendiri kelebihan Premium Beautiful ni? Boleh contact ieja :-)

mobile: 012-497 2602
email  :shaliza_82@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...