Kerja Giler .....

Tuesday, 12 July 2011

Korang suker tak buat keja giler? hehehe. Bukan la giler sampai tahap mental kan. Ni nak citer last weekend jadual sgt la padat. Biarpun org lain dok umah rehat nak elakkan BERSIH, tp kami tetap seperti biasa. Tak reti dok diam ...

Sabtu
KL - Rawang - Gombak - Baru Caves = Normal

Ahad
KL - Taman Maluri (1pm) - Melaka (3pm) - Cheras (6pm)= Gilerssss!!!

Apsal lak tibe2 terselit Melaka? Tu la akibat bile en suami beria2 sgt nak makan asam pedas. Kami ke Melaka setakat lunch pastu blk KL trus tgk wayang citer Transformers. Nasib sempat pasal tiket dah beli 645pm tu. Apepun puas lunch sedap giler. Lupe lak nak amik gambar pasal dah lapar sgt. hehehe. Kat bawah da only gambar yg ade tp gambar anak buah la, Cik Ain (www.alinaclover.com). Die ni blogger tegar yg byk tlg ieja tentang selok belok blog.


Pasni target nak jln jauh sket la. Nak kuch kuch ho ta hai kat Holland & makan coklat kat Belgium. Cayok cayok ieja :-)
Post Comment
alinac lover said...

hoho~ best gilos buat keje gilers hehehe

Auto Post Signature

Auto Post  Signature