Sunday, 31 July 2011

Mode SANGAT HAPPY

Morning uolss ...

Hari ni sangat2 teruja tau ... Tu yang awal pagi dah start blogging nak share knape la ieja HAPPY sangat tahap gaban nih ... hehehe

1st
My hubby is back after 1 week away .. Yeahh!! seminggu rasa macam sebulan .. bukan ieja jer yg tak sabar, anak ieja lg la .. smlm asyik tanye "bile kite nak jemput abah ni?" .. camne la nak jemput kan klau abah die masih di awan biru .. huhuhu .. kali ni en somi ke China & Korea .. huhuhu .. agak sedih coz ieja tak dapat nak ikut .. sebab ape tak dapat ikut? Annual leave dah tak de .. juz tinggal untuk Raya, trip ke Kota Kinabalu (annual trip .. hehee) & Cameron Highlands .. dekat jer trip tu .. Ieja tengah tunggu FOC trip ke Holland & Belgium next year from company .. cayok2 eija!!!




Holland yg terkenal dengan bunga tulip :-) mode Kuch Kuch Ho Ta Hey


Belgium lak terkenal ngan coklat .. wahhh!! mesti sedap kan since fresh dari ladang ...


2nd
Bangun jer tido dapat GOOD NEWS message from my top leader, mummy Hanis Haizi about BONUS kan .. sape tak suke bonus angkat tangan ye .. hehehe .. so skang ni mode nak shopping membuak-buak ... besides nak shopping dah terbayang nak bagi duit raya lebih dari tahun sebelum ni pada mak ayah & mertua .. baru la dorang bertambah happy & sayang ieja kan .. hehehe .. mcm ieja keja Bank ni, bonus dapat bulan Mar .. Gaji plak bile dah tolak loan rumah, loan kereta, kredit kad la, berapa jer la yang tinggal .. so masa raya memang agak kering la .. Tapi bile join bisnes ni, raya bertambah meriah .. ieja nak family pun rasa kemeriahan tu, barulah mak ayah mendoakan kejayaan kite akan bertambah dari biase ..

Tp BERAPA lama ieja dah buat bisnes ni???? Klau korang follow blog ieja ni mesti korang tau kan baru SEBULAN .. tp berapa bonus @ income ieja??? sila tengok message from mummy Hanis di bawah ye :-)




3rd
En somi baru tak jumpe ieja seminggu .. blum setahun lamanya .. (owhh tak sanggup ye) .. tp die cakap noticed something different about me .. biasanya klau dah kahwin ni tentulah en somi yang akan perasan perubahan isterinya .. hehehe .. Ape die cakap? Die cakap pinggang ieja dah semakin ramping + badan bertambah sexy .. auw!! teruja mak tau .. hehee .. before ni pinggang agak lurus la kan, biasa la klau orang dah kahwin + ade anak .. ni ieja juz pakai Premium Beautiful jer .. makan pun mcm biasa .. siap bleh join kakak2 office waktu lunch .. before ni tak berani, coz badan membesar bagai johan klau makan sket .. So skang hidup lebih mudah, lebih enjoy, lebih sihat dengan Premium Beautiful ...


Tengok kak Ziana & Rozita Che Wan ni kan .. slim jer .. cantik mata memandang .. hehee


4th
Selain pujian dari en somi, as orang berniaga ni kan, klau dapat GOOD news from customers sgt la happy .. Last Friday ieja dapat message from customer yg baru pakai Premium Beautiful seminggu jer .. kata die "Ija, u dah tgk my latest profile picture?" .. huh?? terus ieja cekidup FB cik customer ni kan .. wahh!!! nampak ramping tau .. baru jer seminggu, klau sebulan?? confirm slim .. selama ni die pergi gym, after a few months workout baru bleh nampak perubahan .. tp dengan Premium Beautiful, hanya seminggu .. plus, die ckap badan lebih bertenaga .. ieja memang agree sgt yang ni .. ieja pun dulu setiap pagi berperang nak bgn pagi coz badan rasa lenguh2 .. skang CERGAS sgt biarpun bekerja (office, rumah + side income biz) sampai tengah malam :-)

bukan tu jer, smlm masa nak ukur customer biz partner ieja, Lawyer Ain, die cakap kakak die yg dulu menderita sakit pinggang sampai nak tido kena atas tilam khas .. duduk pun kena ade kerusi khas ... Tapi skang dah SIHAT!! .. so klau saper yg dah pakai ni memg dorang akan akui kehebatan Premium Beautiful ni .. tu die pun nak pakai Premium Beautiful ...



So uolss yang sakit2 badan tu, migrain la, takut en somi memandang perempuan lain mari la pakai Premium Beautiful .. skang saham en somi tinggi tau .. anak dara suke somi org ni, cthnya macam ade artis yang bakal nak kahwin tak lama lagi tu .. opsss .. ade ieja kena saman nanti .. hehehe ..

Pada yang nak join cari side income ni, cepat2 contact ieja ye .. bleh ieja kongsi & sama2 berbisnes .. baru la kite maju dlm ekonomi .. jgn kite jd org yang ketinggalan ye ...

mobile: 016-3118602
email: shaliza_82@yahoo.com

P/S: Million thanks to mama Sha Khalid & my fren, Seri for ur support in tis biz :-)

4 comments:

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhh bestnyer dapat jalan2 kat luar negara. Umi suke tengok bungge TULIP. Salam ramadhan :)

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

alamak jauh nye jalan!kami dalam negeri puns tak lepas !

Idah said...

menarik je bisness ni....

iejaaziz said...

memg menarik idah .. apetah lg work in team, jd mudah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...