Thursday, 7 July 2011

Promotion Hari Raya for Lacto-lite


HARGA RUNTUH!!!!! RM158 --> RM138 sekotak
FREE shaker dengan pembelian 3 kotak Lacto-lite

Sangat mudah, hanya sekali sehari.
Digalakan minum sebelum tido.
Jangan bancuh dengan air panas ye. Cukup la air suhu bilik.

Dengan Lacto-lite, kite bukan je jaga kesihatan tp dapat kurus tau.
Most of produk kurus yang lain nih, ade side effect, especially hormon, cirit birit + mahal plak tu.

Lacto-lite sgt mudah, paket pun kecik je, senang nak bawa ke mana-mana.
Yang penting bagus untuk kesihatan. Kite ni dah la sumer telan, klau la tak detox or buang yang tak patut dalam usus & badan kite, akan mudah GEMUK, LETIH, LAPAR & paling takut dapat pelbagai penyakit.



So korang nak invest SEDIKIT sekarang untuk kesihatan

ATAU

nak tanggung bil perubatan yg MAHAL di kemudian hari??

Korang yg tentukan.

Tak percaya? Contact la Ieja hari ini juga untuk free Lacto-lite!!!
Drink it! Feel it! Share it!

mobile: 016-3118602
email: shaliza_82@yahoo.com

2 comments:

alinac lover said...

nnti nak copy la yg ni.nk promote jugak hehehe

iejaaziz said...

Btul tu yong, yg ni amik sepaket je sehari .. kire 1 kotak hampir sbln .. kak ieja pernah try yg lain2 .. more costly ..lgpun nk jaga usus ni .. pkai lama .. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...