Sunday, 17 July 2011

Red Carpet


Semalam ieja attend Majlis Penganugerahan SM/SSM 2011 kat Menara PGRM .. Ms ni la dpt tgk sumer businessman + businesswoman bergaya sakan .. suke sgt .. Pompuan ngan fashion memang tak leh di pisahkan ... heehee

Bernaung di bawah syarikat yg listed di first board BSKL since 2006 memang byk untungnya. They recognised us & rewards us. Semalam ni semua SM & SSM dpt rewards, naik atas pentas lg. Kiranya company bukan hanya rewards kita bile capai tahap yang tertinggi. They still recognised us since the beginning. Tu yg best sgt. Coz kebanyakan company or even real life, kalau biasa2 ni siapa la yg nak rewards kita kan.. huhuhu ..

Jom kite layan gambar semalam ... :D


Group Hanis Haizi yang meletopssss ..
I'm glad to be part of this group :-) ..




With my sifoo, Sha Khalid (2 dari kanan) ..
in juz 6-months income dah 5 angka + pakai kereta Merz ..
ieja nak jugak, so kena ikut leader yg dah berjaya ..
yg penting die sgt tak kedekut ilmu :-)
My biz partner, Seri (kiri skali) thx for sharing this good opportunity to ieja ...




with my aspirations, Hanis Haizi :-)
Hanis income dah 6 angka at the age of 27 years old ..
from juz ordinary housewife, now FANTASTIC businesswoman ...
Truly inspired :-)




Dhiya with Hanis Haizi ...
biarpun sgt sibuk outstation but no excuse for her to be businesswoman ...
go go gurl!!!




Tiqa with Hanis Haizi ...
muke berkobar2 nak berbisnes pas ni ... hehehe




Posing time again .. hehehe ..




And last but not least, my biz partner Seri ...
Was been in MC for 8-months coz crack back bone ...
now after pakai PB bukan je dah tak sakit, malah aktif berbisnes ..
Juz wear it, feel it & share it ... mudah je kan ..
Pastu bonus msk tiap2 bulan ... Wow!!!



So wanna be part of us, contact la ieja ..
juz beronok-ronok buat bisnes ni & dapat bonus setiap 12hb ..
konpem la tgh bulan sesak gaji dah habis .. after this, tidak lagi :-)

mobile: 016-3118602
email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...