Thursday, 7 July 2011

Siapa nak BONUS RAYA RM4500++?

Raya dah semakin hampir. Banyak belanja nih. Nak beli baju raya yg meletop, nak bg mak ayah duit belanja raya (bukan setakat RM50 jer tau), baju raya adik lg...hmmm lupe kuih raya, petrol, tol dan mcm2 lagi ...

Cukup ker duit gaji korang tuh??? Macam Ieja tak cukup, tu la join bisnes ni... hehehe ... Kalau ala kadar cukup la kot, tp klau nak MERIAH, jom la rembat BONUS RAYA RM4500++ ni cepat... Hanya utk bulan July ye!

Mesti ade yang ckp, ala tipu jer tu...mustahil la ...Tu orang yang HANYA PANDAI CAKAP, tp NO ACTION .. Orang yang BERJAYA, die akan selidik & ambil tindakan!

Ieja ingat kata2 CDM Kak Ana smlm :

"Lebih baik perit dalam masa yang singkat drpa melalui kesengsaraan / kesusahan sepanjang hayat"

"Percaya 100% = Keyakinan = Keghairahan + Kesungguhan = Kejayaan + Kekayaan = Bukti + Aura"

"Orang yang TAK BERJAYA ialah org yang TAK YAKIN dengan diri sendiri"

Anda yang mana?

So email @ call la Ieja cepat2 for the details ...

mobile: 016-3118602
email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...