Thursday, 14 July 2011

SIAPA NAK PINGGANG YANG RAMPING



Smlm ieja rs mcm nak melayang jer .. Hehee .. Bangga la bile ade yg puji pinggang yang ramping.. Sapa tak nak kan pinggang yang ramping..Lg bangga bile en suami yg puji ..

Ms lunch smlm ieja terserempak ngan member, die ckp ieja ade nampk perubahan after pkai Premium Beautiful .. Confirm la die tau ieja pakai Premium Beautiful since ieja dah canang kat dorang sumer yang ieja join biz ni .. Not only pakai, dah yakin mesti la join biz lak .. Hehehe .. Dah Allah bg peluang rezeki, ieja tak nak ketinggalan .. :)

Pastu ms attend bisnes class mlm td, ade lg sorang puji .. Ida ckp ingat ieja blum kawin .. Die xsangka plak dah ade anak kan .. Pastu jumpe biz partner lak, cik seri + tiqa, dorang ckp "alahai keciknyer pinggang ieja" .. Makin happy ieja dgr pujian2 mereka2 & keluarga mereka .. Ahakss ..

Mau ieja tak happy giler! I've been working so hard utk kuruskan badan since last few years .. Tp hasil sgt mnyedihkan .. Gym, minuman utk kuruskan badan, xyah la ieja sebut .. Sumer dah try .. End up kecewa coz nikmat makan dah tak de + badan tak brp nak cantik gak ..

But, since pakai Premium Beautiful ni ieja dpt rasa enjoy sgt .. Masih bleh mkn tp badan tetap semakin slim .. Biarpun skang blum slim sgt, but at least improve .. Jgn hanya ckp nak kurus, tp tak berusaha ye .. So skang makin tak sabar nak tunggu raya .. Bukan ape, ieja target by then dah bleh pkai jeans levis dulu2 size 26 :) nyesal ieja tak pakai dr dulu .. Tak la habis beli mcm2 + bayar gym ...

Opsss .. Ieja bukan hanya pkai Premium Beautiful skang ni .. Tp nak cepat kurus + pulihkan sembelit, ieja minum Lactolite .. Memang berkesan, mcm org ckp bersatu semakin teguh .. Kire kalau combine Premium Beautiful + Lactolie, semakin POWER!

Pada yg nak try, jgn ragu2 .. Confirm tak kurus la klau mcm tu .. Meh contact ieja utk sesi try menerai .. FREE jer .. pd yg dah ade tp tak tau cara pakai yg btul, pun bleh contact ieja .. syg klau dah beli tak pakai ... lg rugi kalau tak pakai PB ... Hehehe

Mobile:012-497 2602

Email:shaliza_82@yahoo.com


Sent from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

Hanis Azla said...

bestnya bila org puji kan.. lg best bila badan cantik, sihat dan dan menawan.. itu lg buat kita rasa happy..

iejaaziz said...

btul tu Hanis .. rs lebih yakin :-)
ygplg penting sihat .. nt xsempat nak tgk anak mbesar ...

Eri Darling said...

ieja body ramping kalah anak dara..

iejaaziz said...

jgn puji tinggi sgt .. nt ija melayang sape nk kejar .. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...