Thursday, 14 July 2011

Softlan @ Sabun baby?

Ieja nak share tips ngan korang sumer .. Baru je tau arini .. Sharing is caring kan .. Ahaks .. Ni nak share tips basuh tudung .. Yelah, skang tudung byk jenis kan ..

Ariani
Klau tudung Ariani ni, for 1st time baik la hantar dry cleaning .. Klau tidak, warna thai silk kat awning tu akan sedikit lari .. For subsequent wash, bleh la hand wash ...

Arzu
Bestnya Arzu ni selain pattern lain dr yg lain, even for 1st wash tak perlu hantar dry cleaning .. Juz hand wash ..


Softlan @ Sabun Baby????
Selama ni klau hand wash ieja slalunya gune Softlan .. Tp td br tau yg sabun buku baby lebih baik .. Especially for material from silk .. Coz softlan masih ade chemical compare to sabun baby tak de ..

So pasni ieja nak cari la sabun baby .. Hehee .. So ni jer la tips utk hari ni .. Next time klau ade tips lg ieja share ye .. :)

Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

alinac lover said...

cantik dah template ni~ sweet~

iejaaziz said...

tu la .. pak ngah & shark dok amend :-)
xsabar nak tunggu yong mai KL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...