Monday, 4 July 2011

Special Rebate RM150!!

Dulu2, Ieja tgk badan org2 yang pakai Premium Beautiful(PB) ni nampak solid + meletop. Tak de pun lemak blipat2. Hehe. Paling Ieja jeles most of them yang slim ni dah beranak pinak. But still maintain mcm anak dara. Bile dah slim, baru la kite nampk muda kan. So para ibu2, tak mustahil kite pun bleh kurus seperti mereka :-)



www.shakhalid.com
DSM Sha with DDM Mai & CDM Salha..bukan je slim tp muda2 lagi income dah 5 figures. For your information, Sha & Salha ni anak dah 2, while Mai dah anak 3



the-story-told.blogspot.com
CDM Kak Ana (tengah) dulu 90kg++




www.hanishaizi.com
Dengan PB + Lactolite, Kak Ana (kanan) dah sgt slim skang ni :-)



Tengok mereka2 yang dah slim ni, mesti ramai nak mencuba + memiliki PB. Jadi, jangan tunggu lagi. For limited period ade SPECIAL REBATE RM 150 bile anda beli satu set PB secara cash, kredit kad atau RHB Easy (serendah RM58 per month).

Pada yang nak ikut jejak langkah mereka yg income 5-6 figures ni, ni la masa yang sesuai nak join this bisnes. Anda akan dapat bonus RM4500++ tau. Boleh belanja RAYA sakan. Jangan risau, coz our leaders ni sgt supportive. Yang plg best dlm bisnes ni, is all about teamwork. There is no such thing as personal glory. Nak berjaya tak boleh takut utk mulakan langkah pertama. Coz setiap langkah pertama anda dlm bisnes ni ialah bergerak bersama2 leader. Yang penting just follow the leader yg dah berjaya, InsyaAllah anda juga akan berjaya.

Ape tunggu lagi, contact Ieja for FREE consultation + FREE trial and appointment. Bukan hanya dapat cantik tapi juga sihat dengan PB :-)

Mobile: 016-3118602
Email: shaliza_82@yahoo.com

P/S: Pic Ieja last week after pakai PB + Raoul shirt. Before pkai PB nampk perut yang comel .. hehehe

2 comments:

SweetLikeWhat said...

oo buat haio yekk :D

iejaaziz said...

yup :-) sgt teruja tgk org kurus + buat duit ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...