Thursday, 18 August 2011

Kelebihan Premium Beautiful Untuk Ibu Yang Menyusu

Ada yang tanya macam mana dengan pakai Premium Beautiful membantu increase susu badan?



Premium Beautiful ada Far Infrared Ray (FIR). FIR banyak membantu dalam meningkatkan penghasilan susu badan. 

FIR yang dah di sulam pada benang Premium Beautiful corset itu akan membantu melancarkan peredaran darah. Sebab itu kadang-kadang ada yang rasa macam warm / hangat tapi tak la panas sampai berpeluh-peluh. Bila darah kita mengalir dengan lebih lancar, of course rasa sedikit warm. Bila perjalanan darah lancar akan membantu penghasilan susu badan. Sebab tu selalunya kalau susu badan tak berapa keluar kita akan pergi berurut dengan bidan kan. Untuk lancarkan perjalanan darah .


  • FIR yang terdapat pada Premium Beautiful juga akan menembusi jauh ke dalam tisu lembut kawasan payudara. Ini dapat membantu untuk mengurangkan bengkak , melegakan kesakitan dan yang paling penting meningkatkan proses sistem saliran limfa . 
  • Bukan itu sahaja, FIR juga sebenarnya akan merangsang dan mempercepatkan peredaran darah dalam payudara. Meningkatkan peredaran darah pada setiap peringkat adalah kunci kepada sel-sel yang sihat . 
  • F.I.R. mengembangkan saluran darah kecil dan kapilari, melegakan bengkak & sakit serta mempercepatkan proses saliran limfa melalui nodus limfa . 
  • FIR juga merangsang perubahan metabolik dalam sel-sel hidup . Ini membantu untuk menghasilkan tenaga untuk proses penting dan membantu dengan penghapusan zarah sisa yang dihasilkan daripada proses metabolik . 
  • F.I.R. adalah baik untuk tisu payudara dan akan membantu mengurangkan sebarang pengumpulan bertakung atau cecair limfa di dalam dan sekitar sel-sel .
So dapat kita rumuskan, Premium Beautiful membantu untuk seimbangkan hormon selain melancarkan perjalanan darah terutama di bahagian payudara. Dengan ini dapat menghasilkan susu badan lebih banyak dari biasa. Selain itu, cup Long Bra Premium Beautiful yang berbentuk piramid juga mengelakkan ibu-ibu mengalami masalah puting tenggelam. Ini kerana bra biasa kebanyakannya berbentuk bulat dan menekan puting payudara. 

Jadi pada ibu-ibu yang hendak or sedang breastfeed anak, ieja sarankan pakai Premium Beautiful. Lebih senang untuk menyusu, hanya perlu selak bahagian lace cup Long Bra ke bawah. Kalau bra biasa susah nak kena tanggalkan pula. Bila selak baju nampak pula badan kita. Jika memakai Premium Beautiful, bahagian perut juga tertutup. Bra biasa juga biasanya tak support kedudukan payudara. Tu yang jadi sagging breast. Selain itu, dengan pemakaian Premium Beautiful juga menghasilkan susu yang lebih baik kerana Premium Beautiful membantu untuk detox juga. 



Contact me for more information. Sharing is caring :)



012-497 2602

or 

shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...