Tuesday, 2 August 2011

Misi memasak akhirnya berjaya ....

Hi korang ....

Amacam pose hari ni .. pagi ni boleh lak alarm ieja tak berbunyi .. patut la rasa macam tido lama jer .. bangun2 tgk dah 6.30am .. rasa bersalah sangat kat Fariz and hubby .. huhuhu .. nak wat camne dah terlajak sahur ..

Tapi sepanjang hari ni biarpun tak sahur, ieja tak rasa pun ade beza ngan semalam. Malah , sblm ni ieja mengalahkan budak kecik, klau pose jer perut berkaraoke .. pastu mula gastrik datang menjelma .. ingatkan pakai Premium Beautiful ni hanya untuk kurus kan, rupanya byk sgt kebaikan yang org tak tahu .. dah pakai baru tahu kan .. hehehe .. best brooo ...

Since smlm ade bad experience pergi bazar ramadhan, hari ni ieja tekad nak masak gak .. hubby tak galakan masak coz slalu kami makan tak habis .. tp pasal bazar kat sini tak de yang menarik, so baik masak kan ... so dari opis lagi dah pikir nak masak ape .. siap buat jadual .. hehehe ..

So menu kami arini :
  • Ayam masak merah (my hubby all da time faveret)
  • Ketam masam manis (pun hubby faveret, sampai makan tak sanggup habiskan utk simpan sahur esok .. opsss .. ni faveret fariz gak)
  • Bendi goreng (ni pun hubby faveret)

So skang after mkn masakan sendiri .. lebih puas, mate pun dah ngantok .. tak de plak biz appoinment mlm ni, rasanya baiklah ieja masuk tido dulu .. anak ieja, Fariz kul 9.30 td lg dah tido .. kesian die penat, skolah dr pagi sampai ke petang ..

To uollss, klau yang ade gastrik tu, mari la cube pakai Premium Beautiful .. best tau .. klau berminat, calling2 ieja ye ...

Gud nite!!

2 comments:

izfanora said...

wah, sedapnyer juadah dier.. :)

iejaaziz said...

juadah ekspress .. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...