Friday, 26 August 2011

New obsession, my Arzu collection

Hi uolss,

Tadi mase bersiap nak ke Penang, baru la ieja perasan byk gak tudung Arzu yang dah beli or terbeli (unplanned) .. hehe

Skang kan dah ade macam2 fesyen tudung kan .. ieja jadi tertarik ngan tudung Arzu ni sejak tgk team leader ieja, Hanis Haizi .. Hanis sgt gojes dgn Arzu tau .. unik & cantik tau .. yang penting tak de yg klon kat Jalan TAR .. hehe .. dulu dari tak pandai lilit, sampai minta anak buah, yong @ alinac shoppe tlg ajar .. skang dah pandai la sket2 .. hehe

Ni la antara koleksi Arzu kesayangan ieja termasuk la utk raya ..


Ok uolss .. kite sambung later ek .. now nak ke Penang shopping for mertua lak .. muahh ..







7 comments:

nur farahin binti sulaiman said...

banyak nyer akak beli tdung.. sakan akak raya nanty.

iejaaziz said...

hehe .. ni la kan pompuan :)

Azura said...

Ish memangla ija..kalau masuk arzu mmg xleh elakkan diri membeli shawl dia..mmg kellasss

Azura said...

Ish memangla ija..kalau masuk arzu mmg xleh elakkan diri membeli shawl dia..mmg kellasss

nur farahin binti sulaiman said...

heheh.. betul tue akak.. prmpuan xkan lari ngan semua nie.. heheh

Yanni said...

klaua da berminat dgn tudung arzu.. saya ada jual dgn harga yg murah.. bnyk pipihan.. sila pm saya di

https://www.facebook.com/wnhayani

Yanni said...

Klau anda berminat dgn tudung arzu.. saya ad ajual dgn harga yg murah... sila pm saya di

https://www.facebook.com/wnhayani

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...