Thursday, 25 August 2011

Premium Beautiful Can Help You To Conceive!!


Hari ni Ieja nak cerita pasal Premium Beautiful dan pregnancy. Ramai yang tanya kalau pakai Premium Beautiful  betul ke membantu untuk mengandung (conceive) ke?


Sebenarnya banyak feedback dan testimoni dari clients Premium Beautiful corset yang berjaya pregnant or conceive selepas a few months memakai Premium Beautiful. 

Kenapa dan bagaimana? 

  1. Premium Beautiful membantu mengurangkan serta membersihkan cysts atau fibroid dalam rahim (ovari). Pengalaman Ieja sendiri pernah ada cyst sebelum ini & berulang ke hospital for check up. After pakai Premium Beautiful selama 6 bulan Alhamdulillah cyst tu dah clear. Patutlah after pakai Premium Beautiful ieja kerap period & heavy tapi tak sakit (no period pain anymore) macam sebelum ni. 
  2. Premium Beautiful juga membantu dalam seimbangkan hormon wanita seperti estrogen, progesterone dan lain-lain.
  3. Pemakaian Premium Beautiful dengan konsisten dapat membetulkan kedudukan rahim. Sama seperti memakai bengkung  di dalam pantang untuk kuatkan rahim tapi mempunyai kesan yang lebih baik & mudah di pakai.
  4. Jika rahim kuat & berada di keadaan sepatutnya, peluang untuk pregnant lebih tinggi! Selalu kita dengar masalah keguguran, antara puncanya bila rahim lemah or masalah rahim ke bawah. Jadi dengan memakai Premium Beautiful juga dapat kurangkan risiko keguguran akibat masalah rahim lemah or jatuh.
  5. Seseorang akan mengalami masalah hormon apabila mempunyai masalah berat badan dan ini akan mengganggu proses untuk pregnant or conceive. Selalunya doctor akan menasihatkan untuk turunkan berat badan. Dengan memakai Premium Beautiful dapat membantu proses menurunkan berat badan juga.
  6. Membantu menstabilkan masalah period tidak consistent serta tiada lagi period pain (senggugut). 
  7. Premium Beautiful membantu menguatkan otot rahim after delivery proses (selepas bersalin).
  8. Premium Beautiful dapat juga membantu untuk mengatasi masalah keputihan. 





Pada yang nak rasa FREE TRIAL kehebatan Premium Beautiful ni, jom calling2 Ieja yer :-) Tak sabar juga nak dengar good news from uolss especially yang dah lama mencuba. 




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...