Monday, 8 August 2011

SHOPPING RAYA Part 1

Hi uolsss....

Baru seminggu kan pose, rasa awal lak nak shopping for raya .. Hehe .. Tapi dah alang2 keluar hantar Premium Beautiful kat customer, balik tu kami singgah la Midvalley .. Since Midvalley dekat umah kami compare to other shopping mall & memang ni port favorite dr zaman dating dulu lagi .. Hehehe

Since dah ke Midvalley, kami pegi la tengok kasut yg Fariz dah aim since last month .. Sgt excited la die kan .. Last month kasut yg die nak tu baru je sampai .. Kire NEW ARRIVAL la .. Bajet nk beli dekat2 raya coz takut Fariz pakai lak nanti .. Alih2 semalam sales person tu ckp that was the last pair ... Huhuhu.. Awal bebenor org shopping raya ek ..nasib ade last pair untuk Fariz ... Klau tak mau merajuk tak nak kasut lain .. Ape yg best sgt about that kasut??? Fariz suke pasal ade lampu2 mengerlip setiap kali di pijak ... Menariksss la kan untuk kanak2 ye ... Hehehe .. harga pun menariksss .. huhuhu ...


kasut berlampu yang Fariz minat sgt


Dalam beli kasut fariz ade je terselit 1 wedges for mama .. hehe


Dah alang2 beli kasut Raya Fariz kan, as usual mama die @ ieja memang terjebak la shopping skali ... Hehehe ... End up dpt la 5 helai baju + belt from MNG , 1 wedges from sketchers & 2 tudung from Arzu ... Giler kan??!! Hehehe ... untuk en somi tunggu next week lak ye .. Semalam ms singkat sgt, kami ade 2 jam jer .. Klau tak,konpem penuh tangan .. Hehe


hasil shopping tak sampai 1.5jam .. hehehe

Masa ieja nak ke MNG tu encik somi ckp die ngan frz nak jalan tempat lain .. Ieja pun lg suke, so leh pilih baju lama2 sket .. Hehehe.. Tak la ieja bersangka ape2 kan ... Skali masa nk balik tu ieja nmpak en somi pegang plastik bag from Machine .. WAHHH!!!!!! ipad2 for me!!!! Surprise sgt2 la kan .. Sgt happy & excited .. Pasni leh la ieja update blog lebih kerap ... Hehehe ..



thanks hubby :-)


So skang tgh update thru my ipad2 ...mari kite explore ye .. Anyway, hadiah dari en somi ni ade syaratnya .. Die nak ieja bust bisnes ni btul2, kira ni pemangkin la .. So pada yg risau somi tak benarkan wat bisnes tu hanya dugaan .. Masa ieja mula2 nak buat bisnes ni pun die tak benarkan, tp tgk skang .. Die la penyokong kuat ye sampai belikan ipad2 untuk ieja ...

So ape pun kita nak buat mesti dengan keazaman .. Niat baik insyaAllah akan dipermudahkan ye .. amin :-)

2 comments:

Princess Feyqa said...

bestnye dapat ipad2! Tahniah :D

tp fyqa if dpt ipad habes ler tak study dok ngadap ipad je mcm sekrg ni dok ngadap iphone je hehe

iejaaziz said...

Jgn mcm tu feyqa ... Kena pandai limit k :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...