Friday, 19 August 2011

Siapa Yang Perlu Pakai Premium Beautiful

Berikut menceritakan siapa yang perlu pakai premium bautiful nie :-

1. orang yang malas macam aku nak bersenam, nak diet... dengan PB kita dah ada alat boleh kontrol... memang automatik dia akan kontrol makan... makan banyak sangat ajer, perut dah bagi sginal "cukup,cukup"... pastu badan korang macam dah ada acuan... tak kan terlebih dari acuan...

2. orang yang susah dapat anak... yang ni memang dah ada testimoni sebab PB ni cuba meneutralkan semula hormon-hormon dalam badan... yelah, orang kata berusaha dan bertawakal kan... Insya allah...

3. Orang yang nak cepat kurus lepas bersalin ... masa berpantang, pakai ajer PB kat badan... memang badan akan cepat turun dah kembali pada bentuk badan yang asal...

4. Bagi ibu-ibu yang fully breast feeding... memang telah terbukti dengan memakai PB susu akan bertambah banyak... sebab ada kawan ieja sendiri beli PB sebab nak banyakkan susu badan...

5. Kalau korang ada Premium Beautiful, anak korang yang baru lahir tu kena deman kuning... just bedungkan baby tu dengan bengkung PB... insya Allah, sekejap ajer penyakit kuning tu akan turun dan hilang.


hmmm, itu ajer kot yang Ieja nak share...


kalau korang macam nak cuba-cuba try pakai, just contact or sms ajer Ieja : 012-4972602 ...
kalau segan nak citer-citer, emel pun boleh (shaliza_82@yahoo.com)... takpe, pelaburan jangka panjang... hadiah untuk diri sendiri yang dah penat bekerja hehe...  yang penting smua orang nak nampak cantikkan...

notakaki : kalau korang pengguna Premium Beautiful... nak share or bg tips kat sini pun di alu-alukan... boleh Ieja kumpulkan testimoni kan hehe...


4 comments:

alinac lover said...

testimoni yong nak tak? heeee

http://www.alinaclover.com/2011/08/premium-beautiful-testimonial-diri.html

iejaaziz said...

Nak nak nak!!! Hehe... nk kumpul testimoni dri customer2 PB. Leh wat rujukan untuk potential customer. Kita kongsi manfaat bersama yerr...

Azura said...

ada notakaki lagi tu..dasat..dasat

iejaaziz said...

share jgn xshare ek zura :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...