Friday, 19 August 2011

Premium Beautiful - Sesuai Untuk Ibu Yang Breast Feed


Soalan daripada customer kepada one of my business partner



Komen/feedback daripada customer kepada my business partner


Komen/feedback yang di atas tu semua Ieja copy dari business partner Ieja yang jual Premium Beautiful kepada customer dia. So that's the feedback from her customer ;)

Jadik, memang telah terbukti Premium Beautiful ini sesuai untuk ibu yang breast feed.. tak susah mana pun, bagi sesiapa yang memakai PB ni ...


-- source from en google (beautiful2u) --

Ini adalah pengalaman daripada customer business partner Ieja sendiri yang membeli Premium Beautiful hanya untuk buat breast feed... dia kata sebab dia dapat tau PB  ni boleh membanyakkan susu badan .. dan alhamdulilah, hasil pemakaian PB yang konsisten, beliau dapat memberikan fullu breast feed kepada bayinya sehingga bayinya berumur setahun lebih... 

  1. Menggalakkan pengeluaran susu badan.
  2. Anda tidak memerlukan breast pad untuk menahan susu dari tumpah, sebab PB sudah ada fungsinya sendiri. Memang betul, dengan memakai PB, susu tidak akan tumpah di coli jika tidak di pam dalam jangka waktu tertentu.
  3. Tidak berlaku bengkak susu.
  4. Pemakaian PB boleh mengelakkan berlakunya payudara bernanah atau susu masam yang boleh menyebabkab breast cyst.


Siapa yang tak sayangkan anak kan... lagi-lagi nak susukan sendiri anak dengan susu badan... TAHNIAH kepada para ibu di luar sana yang telah memilih Premium Beautiful sebagai cara yang betul dalam memberikan susu terbaik dari susu badan anda... di samping anak sihat, ibu juga sihat dan cantik sentiasa..


For more info, do call me at :-
mobile: 012-497 2602
email: shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...