Sunday, 14 August 2011

WHICH BODY SHAPE ARE YOU?

Hey gurlss ...

Which body shape are you? 



Myself is an apple shape .. Dulu-dulu slalu ieja mengeluh kenapa la ieja bukan hourglass shape kan .. Tapi rupanya orang yang bentuk badan so called perfect ni pun ade jer mengeluh tentang kekurangan diri dorang .. hehe ..

So actually, tak de siapa pun yang perfect .. Tak kesah la body type yang mana, asalkan kita confident with our own body ..




Tapi camne nak confident kan kalau badan macam di atas?? Lagi-lagi pompuan ni bukan je risau masalah berat badan tapi risau jugak kalau aset / mahkota diri jatuh or lari shape .. pun dah tak cantik .. memang la pakai baju boleh cover & tak nampak, tapi en hubby dalam hati mengeluh nanti .. diri sendiri pun hilang confident ... huhuhu .. zaman skang saham lelaki tinggi tau ..jaga2 cik salmah ;p

So mari la kite sama-sama pakai Premium Beautiful, confirm badan semakin cantik .. confident level semakin improve .. badan rasa cergas .. rumah tangga semakin bahgia :)

Pada yang nak try tu, jgn fikir2 lagi .. kalau fikir panjang sgt, sedar2 badan dah naik berkilo2 .. so baik bertindak sekarang ..

call / sms ieja for FREE consultation / FREE trial ...

mobile: 012-497 2602
email: shaliza_82@yahoo.com

2 comments:

Mama Ardini said...

mintak izin share kat belog ye..

iejaaziz said...

bole ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...