Thursday, 29 September 2011

CONGRATS BEBEH!



Congrats my fren @ biz partners Miss Dodah @ Mardiah .. Hehe .. Lagi 2 minggu confirm bonus RM2,500 dalam akaun ye ..


Mardiah ni baru jer 2 bulan buat bisnes ni .. Dulu masa mula2 ieja cerita pasal bisnes ni, dia risau dengan pasaran Premium Beautiful .. Masihkah kau ingat Miss Dodah saat itu? Hehe .. Tapi semua keraguan tu die letak tepi & buktinya dalam masa sebulan berjaya menjual 10 set Premium Beautiful .. Sgt hebat kan ..


Ieja kenal Dod (nama manja since mrsmj .. Hehe) sejak Form 4 lagi kat MRSM Jasin .. Pastu agak lama la tak jumpe, tup tup dah jadi lawyer .. Tp skang dia dah berubah profession .. Lg power .. Hehe .. mengajar anak bangsa di Uitm Shah Alam .. Hebatnya kawan @ biz partner ieja ni tau, seorang pensyarah undang-undang .. Tapi masih nak ambil peluang dgn bisnes ni ..


Susah ker? Klau nak di ikutkan Dod ni sangat busy .. Dengan kerjayanya & ayah yang tak sehat .. Tinggal Shah Alam, tapi kerap berulang alik untuk membawa ayah membuat rawatan di Hospital Selayang & ambil ayah di Muar .. Klau lah Dod tak kuat, dah tentu die tak capai sebegini kan .. Klau nak berjaya, tiada ruang untuk alasan .. Ieja kagum dengan kekuatan dia ..


Hasilnya dalam masa tak sampai 2 bulan, die berjaya mencapai pangkat Senior Sales Manager .. Tahniah ye Dod .. Next month target RM8,000 pulak ye ..


So uolss, tak nak ke rebut peluang mencari rezeki lebih di usia muda? Roger2 kami & we will share you the way ..


Mardiah: 019-3190484
Ieja: 012-4972602






- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...