Wednesday, 7 September 2011

ESOK KEJA!!!

Alahai malasnyer nak keja esok .. Nasib baik arini ieja still cuti lg .. Masuk jer rumah smlm rs berhabuk sgt .. Huhu .. Baru 2 minggu, blum 2 bulan kan .. Hehe ..

So aktiviti arini sblm bermula keja esok :

1. Bawak Puffy & Bell grooming & jumpe vet ..

Uolss nak tau, ieja hampir tau hantar Puffy & Bell ke Petknode hell .. Konon bilik kucing cantik & cageless, rupanya tu sekadar show room jer .. Nasib la ms ieja call dorg for booking line asyik engange jer .. Syukur sgt .. Juz ieja rs dorg ni cirit sket la after balik dr boarding .. Huhu




Puffy after grooming .. Baru la bersih .. Hehe




Vet tgh amik suhu Bell .. Haha .. Ngeri tau, vet jolok termometer dlm bontot Bell ..


2. Sesi mengemas rumah ..

Smlm sampai jer trus unpacked brg2 .. Nasib la adik ieja ade, die tlg iron baju2 . Wahhh!, sgt banyak hokey .. Hehe .. Pastu sesi mngelap ape yg ptt .. Skang dah xde habuk kan (sila baca mcm nada iklan tv) hehe ..






3. Sesi mengisi kuih ..

Terlajak kereta bleh reverse, terlajak masuk SSF .. Inilah hasilnya .. Hehe .. Suke le bekas kuih with diamond ni .. Cerlass nyah ..






So dah bleh la siapa nak dtg beraya ye .. Hehe .. Siapa nak dtg beraya roger la ieja ek .. Selamat Hari Raya to uolss .. Rayakan sebln .. Tak salah la kan nak wish lagi dan lagi .. ;)

- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment:

alinac lover said...

hoho~ SSF mmg best aww~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...