Tuesday, 27 September 2011

JALAN-JALAN LAGI!!

Hi uolss,




Hari ni baru Rabu kan tp ieja dah siap plan for weekend .. hehe .. Uolss ape plan this coming weekend? Raya dah habis kan .. So dah tak de open house lagi rasanya .. 


Ieja dah tak sabar nak ke Melaka & Johor Bharu ni .. What, JB again?? Hehehe .. Hotel pun dah siap book ye .. Oleh kerana tak puas dok kat Thistle Hotel aritu, maka kali ni kami book hotel yang sama lagi .. Fariz excited pasal swimming pool die best, mr somi lak suke with their breakfast buffet .. mama @ myself seronok nak teman my bisnes partner jumpe her first customer .. so semua pun seronok bile nak berjalan ni .. counting days to Saturday :-)


Aritu tak sempat nak share gambar2 masa trip ke JB kan .. jom layan gambar2 kami with my bisnes partner @ niece, Yong ..















hotel, thistle, johor, johor bharu, jalan-jalan, honeymoon




Klau uolss ingat ieja pegi ke JB ni baru 2 minggu lepas .. Masa tu for bisnes appointment  skang untuk support new bisnes partner di sana pulak .. Tak kira la kat mana pun uolss berada, peluang untuk buat bisnes ni sgt luas .. Leader2 ieja sanggup sampai ke Singapore for her new bisnes partner, inikan pula ieja .. hehe .. Bayangkanlah klau org yg sememangnya berada di JB, tentu lebih mudah untuk kuasai pasaran di sana kan ..


Peluang bisnes ni bukan hanya untuk org Melaka or JB sahaja ye .. Sabah, Sarawak, Pantai Timur, Utara or even ke kawasan Felda mana pun ieja lapang hati untuk share peluang bisnes ni .. So uolss ape lg, sms / call ieja ye .. Ieja sanggup meredah lautan & hutan belantara demi uolss .. Ahaks ..




Mobile: 012-4972602 
Email: shaliza_82@yahoo.com




p/s: 
8 - 9 October ni ieja akan berada di Utara .. 
8 - 10 November plak ieja akan berada di Kota Kinabalu, Sabah ..


so uolss roger2 ieja ye :-)





2 comments:

alinac lover said...

kak ija..email ler gmbr lg..sian yong xleh nk wt entri.

iejaaziz said...

Ok yong .. Nt k.ija minta p.ngah send :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...