Jemputan ke jamuan raya

Friday, 23 September 2011
Hi uolss ..

Fuh!! Lega rasanya dah sampai Jumaat .. Macam ni la mood org yg masih bkerja makan gaji .. Tu yang buat bisnes ni, tak sabar nak jadi mcm Hanis Haizi, housewife with 6 figure income :) .. Opsss melalut sudah ...

Berbalik kpd tajuk, bersempena Raya yg sudah hampir ke penghujung ni, ieja sekeluarga ingin menjemput semua beraya ke rumah kami ... Harap blum terlewat kan utk meraikan bersama kwn2 & sanak saudara yg di KL ni :)

Details seperti berikut:

Tarikh: 24 September (Esok!)
Waktu: 12 thari - 5 ptg
Alamat: Bayu Tasik Condo 1, Jalan Sri Permaisuri 5, Bandar Sri Permaisuri

So calling2 ieja ye bile dah sampai nanti :) Kedatangan uolss amat di nanti .. Ahaks ...




- Posted using BlogPress from my iPad
Post Comment
~Nana 귀여운~ said...

ala, nak pegi tapi esok ade kenduri kawin cousin plak..hummm

alinac lover said...

yong da slamat smpi tanah air hehe..cane agar2 kita? manis x? haha

alinac lover said...
This comment has been removed by the author.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature