Saturday, 10 September 2011

ONE STEP CLOSER TO 5 FIGURE INCOME ..

Hi uolss,


Masih mood beraya kah? Ieja pun rasa macam baru smlm balik dr kampong .. haha .. tu yg takde mood nak keja kan .. hehe .. 


Tapi kalau dengar ade income 5 angka nak masuk akaun, agak-agak ade mood tak? Hehe .. trus rasa bersemangat waja kan .. Bleh ke dapat income macam tu dengan hanya spend 2 jam sehari?? Hmmm, ni la soklan yang dulu bermain kat fikiran ieja .. klau kerja makan gaji lak, ieja tak tahu la bile nak cecah 5 angka tu kan.. apetah lagi macam ieja ni, setakat kuli jer .. so before ni memang tak pernah terpikir nak merasa that kind of income dlm masa terdekat .. 


Tapi bile dah join bisnes ni, first month pun ieja dah dapat almost RM8,000 .. dah dekat ngan 5 angka tu .. lagi 20% jer .. dalam masa sebulan jugak ieja berjaya naik pangkat dari seorang Sales Manager to Senior Sales Manager .. maksudnya bonus pun semakin banyak .. hehe .. ieja macam tak percaya jer dengan pencapaian ieja dalam bisnes ni .. tu la bukti yg bisnes ni btul-btul boleh mengubah kehidupan seseorang 360 darjah .. bukan susah pun, ieja juz follow leader .. kire macam jawab exam dengan meniru jer, susah ker??


 My first bonus after sebulan buat bisnes



Dalam sebulan jer dah dapat naik pangkat .. seronoknyerrr :-)
p/s: gambar from ipad, tak reti nak rotate .. hehe

So skang ieja dah ONE step closer to earn 5 figure income .. uolss bile lagi? Kalau uolss masih confuse macam mana ieja hampir dengan 5 angka tu, capai la hp uolss yang cangih mangih tu & roger ieja cepat-cepat .. ieja akan share caranya ..

mobile: 012-4972602
e-mel: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...