Saturday, 22 October 2011

CAMERON HIGHLANDS AGAIN!

Hi uolss,

Ape plan uolss this weekend?  Ieja dah holiday mood ni .. tp bisnes mood tak di lupakan .. duit kan tu, mana leh lupe ;p

So uolss yang kat Cameron tu, klau berminat nak try Premium Beautiful or nak tahu camne bisnes ni bleh mengubah ekonomi keluarga uolss, sila roger ieja ek .. Ieja akan berada di Cameron dari 24 hingga 26 October ni .. Confirm pasni poket berisi :-)

Jom layan gambar-gambar Cameron from previous trip .. hehehe .. kite amik mood dulu ..


tanah rata, cameron highlands, jalan-jalan
 With in laws & jiran in laws .. dah rapat seperti keluarga :-) Akak sbelah ieja tu dah turun 12kg tau dgn PB .. hehe .. nantikan gambar terbaru die ..




ladang teh, boh, sungai palas, cameron highlands, habu
 Miss Premium Beautiful ;p


lata iskandar, cameron highland, tapah


ladang teh, cameron highland, boh,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...