Sunday, 23 October 2011

Hasil Tangkapan Hari Ini!

Hi uolss,

Hari ni Ieja sgtttt seronokkkk .. Kenapakah?

1. Sambil melawat kawan lama yg baru pas bersalin td, trus die nak 1 set Premium Beautiful .. Tahukah uolss margin 1 set PB ni from RM200 - RM600 tau ..

2. Close another new biz partner under biz partner Ieja, Ain .. Hebatnya Ain ni, baru je join tak sampai sebulan dah ade 3 biz partners .. Teringat masa Ieja mula bisnes 3 bln lepas ;)

Bulan ni sahaja group Ieja ade 8 new biz partners .. Alhamdulilah semakin ramai yg dah sedar keperluan side income ni .. Kite save about this for next entry ;p

3. After personal touch & bisnes strategy discussion with Ain, kami sempat shopping kat KLCC tadi .. Jaspal tu sesat from Midvalley .. Hehe

Hasilnya >>>

1. Stock tudung ARZU + accessories 

2. New blouse from Banana Republic & Jaspal






Plan nak beli 1 ARZU je .. Skali hasilnya mak aihh banyak .. Hasil duit bonus bisnes .. Consider rewarding myself .. Hehe *coverline psl giler shopping







ARZU accessories yang menarik mata ini ... Small but cute!







So uolss, klau kite yang kaki shopping ni sgt lah sesuai buat bisnes PB ni .. Nak melaram pun baju terletak jer .. Poket pun berisi ..

Calling2 la Ieja ye .. Nanti Ieja story camne caranya .. Tak kesah ape background uolss, tetap bleh berjaya dgn bisnes ni .. Ieja percaya semua ade impian besar tp malu utk mengaku .. Bak kata NIKE "Just Do It!"

Mobile: 012-4972602
Email  : shaliza_82@yahoo.com



- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...