Tuesday, 18 October 2011

Kenaikan Gaji Tahunan

Hi uolss,


Lately busy sket sampai tak sempat Ieja nak update blog .. Hehe .. Nasib ade teknologi canggih kan .. Semua di hujung jari :)


Ni Ieja nak tanye brp kenaikan gaji uolss setahun? Ieja ade la kot dlm se-rat @ dua .. Ape tu se-rat? Hehehe .. Seratus ye tuan2 & puan2 ..


Kat bawah ni plak kenaikan gaji org gomen la .. Ckup ke byk ni? Brp lama la kite nak keja utk capai gaji >RM30,000 sbln? Mau sampai pencen kot .. Tu pun lum tentu nyawa kite pjg ... Blum tentu kita akan naik pangkat ...






Klau mcm ni camne kita nak dpt income mcm Sha Khalid & Hanis Haizi? Income 5-6 angka tau ... berapa lama Sha & Hanis buat biz ni? Sha baru jer dlm 8 bulan ye .. while Hanis baru nak msk 3 tahun, tp income RM180,000 per month .. hilang akal kan? 


Owh tidak mustahil klau buat biz ni .. My self 1st month pun almost RM8,000 .. 


So macam mana caranya??


Contact la Ieja, nanti ieja explain caranya step by step .. Sgt mudah hokay :) .. rebate RM1,500 berakhir next week .. so cepat rebut peluang terakhir ni!!


Mobile:012-4972602
Email: shaliza_82@yahoo.com




- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Khairull-Dean said...

best nyer jadi ore gomen & best jugak ada bisness ea... leh ajar... :)

iejaaziz said...

k-rul, xde turun KL ke? hehehe .. leh la sy share caranya ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...