Saturday, 15 October 2011

Kenali Size Premium Beautiful anda | calculator PB

psst~ hai semua..salam hujung minggu~ apa khabar? harap semua baik-baik aje la yer :) buat apa jer hujung minggu macam nie ek? kuar bawak anak-anak p jalan-jalan ker? atau duduk rumah rileks aja? heee


ok today ieja nak btau korang yang kami dah ada calculator PB tau~ untuk apa calculator ni? haa calculator ni untuk memudahkan kerja kita la..senang sket nak check size pb kita..


so kepada sesiapa yang nak tau brapa size pb anda..anda bole la ukur badan badan sekarang~cemana nak ukur?? click HERE.. then..ce pandang kanan blog ni..nampak tak calculator putih tu? haa sila masukkan size anda disana ek..dah dapat tahu size anda..bole la email ke ieja di shaliza_82@yahoo.com untuk tahu harga PB anda tu~


selamat mengukur~  have a nice day!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...