Sunday, 30 October 2011

LAGI ARTIS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL!

Hi uolss,


Ni hangat dari oven ye .. tak sabar nak share dgn uolss .. skang Isma AF7 pun pakai Premium Beautiful nih .. uolss tak nak ke badan meletops macam artis? heheh .. Sebelah die tu, CDM Fendi .. die la yg kenalkan PB pd si Isma ni ... uolss nak tau, si Fendi ni bujang lg tau .. anak bujang pun bleh jual korset .. income die 5 angka tau .. uolss tak nak ke?








Ade org ckp pakai PB ni membazir .. Membazir ke kalau kite dpt kuruskan badan & menjaga kebahgiaan rumah tangga? ish ish .. itukan pelaburan seumur hidup kita .. Pakai PB bukan jer dapat kurus malah menjaga kesihatan tau .. siap bleh generate side income sampai 5-6 angka tau!


Antara kebaikan yg kite dpt dari PB ni untuk sehat ialah seperti berikut:

  • mengelakan sel kanser aktif
  • senggugut
  • gout
  • migrain
  • mengelakan mendapat ketumbuhan kat payudara (cyst) 
  • athma
  • gatsrik 
  • buasir
  • sembelit 
  • rahim jatuh (bukan Rahim Maarof ye ;p)
  • melancarkan perjalanan darah
  • veriscose vain (apekah itu?? urat timbul) 
  • dan macam lagi la kan ...



Lagipun isteri ramping rahsia rumah tangga bahgia tau .. bukan ieja yg cakap, tp kajian yg cakap .. hehehe .. biarpun en suami ckp tak pe isteri gemuk tp mana kite tau itu hanya untuk menjaga hati kite .. so ape kate kite amik usaha untuk jaga hati die pulak .. uolss syg suami kan?








Pada yg bujang plak, uolss sedang diperhatikan ... so kena la jaga badan tu sket kan .. baru ade keyakinan diri .. yang dah kahwin plak, suami uolss plak sedang di perhatikan .. so fikir2lah ..


Klau uolss nak TRY secara FREE, contactlah ieja for appointment ... tak rugi try dulu .. mcm baju gak, klau dah try tak semestinya kena beli kan .. tp klau dah try & memang rasa best, confirm la kite beli .. hehehe


Happy sunday uolss!!


mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com


2 comments:

~Nana BamBam~ said...

dah pakai ek ka Isma tuh..cayalahh..huhu

iejaaziz said...

A ah dah...nana cmana skang biz?ok tk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...