Saturday, 1 October 2011

Agent Premium Beautiful di Johor Bahru


Yang seronok bila buat bisnes ni bila kita dapat ramai kwn .. Dari yang tak pernah kenal pun boleh jadi rapat .. Seronok kan kalau hidup kita di kelilingi kawan2 , tak de la sunyi .. From business ni bertambah kawan kita sama ada business partner mahupun clients. Kalau business partners pula sama-sama ada matlamat yg sama untuk cari extra income :)

So hari ni ieja turun Johor Bahru untuk bantu new bisnes partner,Shikin .. sbb business ni kita buat secara teamwork, bukan seorang sahaja .. Kena ade business partner yg sama-sama berjaya untuk meneruskan empayar business ini .. TEAM WORK is important .. Pepatah pun ade mngatakan, bersatu itu teguh .. So klau kita buat business sorang2, tentu rapuh .. Tapi klau buat dgn team yg hebat, confirm KUKUH!! Confirm INCOME BESAR!! Plus klau uolss kata tak pandai berbisnes, ape susah .. Gunakanlah leader2 kita & ieja sepenuhnya .. Sama2 saling membantu :)

Sambil ieja turun Johor Bahru for Premium Beautiful appoinments ni dapat bawa anak jalan2 .. Then masa ieja & suami lebih berkualiti .. Rasa mcm mood honeymoon jer klau stay kat hotel tau .. Alhamdulillah suami ieja menyokong ieja dalam business ni, mula-mula tu biasalah, dia tak bagi sebab risau. Bila tengok kita bersungguh dia pun support.




Die la yg bawak ieja jumpe customers & biz partners, malah die jugak yg memberi idea utk ieja mengembangkan biz ini .. Ape rahsianya? Hehe .. Bantulah suami meringankan beban tanggungan keluarga & tunjuk kan kesungguhan kita .. Duit bonus yang kita dapat sama-sama rasa .. Suami mana yg tak nak tgk isteri berjaya kan .. Klau ade tu, tentu suami yg tak syg bini & dengki ..

Sambil nak ke Johor Bahru ni ieja singgah Melaka dulu .. Share bisnes opportunity dgn kwn lama ieja & kwn to my biznes partner, Zura .. Zura tak dpt nak ikut coz die nak pegi amik robe for her graduation .. Pasni die sambung PHD plak, but still nak buat bisnes ni .. Cayok2 Zura .. Seronoknya bisnes ni, juz jalan2 mkn angin & share psl biz jer .. Bukan susah pun .. Tp bleh dpt income 4-5 angka dgn mudah ..

So pada yg nak tau caranya, contactlah ieja or bisnes partner ieja yg lain .. Kami akan share caranya :)



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...