Friday, 11 November 2011

BONUS BESAR!

Wow!!


Betul ke ape yg ieja nampak ni? Ieja kan baru 4 bulan dalam bisnes ni, boleh ke capai income 5 angka??? 


Hehe .. tiada yang mustahil dengan bisnes ni .. mudah tapi masyukkk!! 


So buktinya ... tadaaaaaa!!!!! Ni lah income ieja as Diamond Sales Manager (DSM) .. Ni income for first month as DSM .. income ni makin bertambah tau :) .. 





Kalau ieja keja makan gaji, kerja berpuluh tahun pun belum tentu dapat capai income macam ni .. dengan bisnes, hanya 4-6 bulan kita dapat capai income 5 angka .. jimat kan masa? 

Itu baru income ieja yg masih baru dalam bisnes ni .. jom tengok plak income rakan kongsi yang lain dalam bisnes ni ..

Ni monthly income seorang usahawan berpangkat Double Diamond Manager (DDM) .. best tak? Berapa lama nak capai pangkat ni?? Just dalam 6 bulan ke setahun jer ..





Ni pulak monthly income Crown Diamond Manager (CDM), pangkat paling tinggi dalam bisnes ni .. Banyak giler kan? Kalah gaji seorang CEO .. Kalau harap makan gaji, mampu ke kite jadi CEO? Apetah lg kalau kerja biasa2 macam ieja .. confirm tak! Berapa lama pulak nak capai pangkat ni?? Tak lama pun, hanya dalam 1 - 2 tahun .. Ieja aim for this income next year .. macam leader ieja (Hanis Haizi) cakap, siapa qualify Holland & Belgium trip, CONFIRM CDM 2012 .. hehe ..








Tapi income ni bukan income mati ye .. jom tengok plak income leader kami, CDM Chan .. buat bisnes korset jer .. Makan 7 keturunan pun tak habis kan?? Siapa cakap buat bisnes ni short term sahaja?? CDM Chan dah dalam bisnes almost 20 years .. So terbukti bisnes ni memang long term .. Tak perlu lagi uolss risau ..





So uolss, ape lagi .. start bertindak .. book your appointment today! Ieja & group akan guide step by step .. Pasni uolss plak share your income macam ni :) 


mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...