Tuesday, 22 November 2011

Anugerah Skrin!




 Hi uolss,

Yang sbenarnya ieja nak citer pasal CDM Night , bukan Anugerah Skrin .. Tajuk saje bikin gempak kan .. Hehe .. Jgn marah tau ..

Mase blog under construction ni, rasa malas jer nak update .. Huhu .. Tp rasa syg lak .. Rindu kat uolss .. So sementara nak tido ni, ape kate ieja share sket sneak preview CDM Night yg berlansung sabtu lepas .. memang mcm Anugerah Skrin tau, coz masa ni kite dpt tgk bermacam2 fesyen di red karpet ..

Uolss jgn ingat artis jer mampu pakai baju designer .. Buat biznes PB ni pun mampu .. Hehe .. Ieja sendiri selama ni tak pernah bermimpi nak tempah baju ngan Rizman Ruzaini .. Tak sangka jadi kenyataan .. Jom layan sedikit gambar ms majlis itu .. Hehe .. Gambar lain2 akan menyusul kemudian ..





Ni ms otw nak ke Dewan Maeps .. Muke excited kan .. Coz ni 1st time ieja attend majlis Ulang Tahun Sykt coz ieja baru jer join biz dlm 4 bln .. Uolss jgn konpius, ieja yg pakai tudung hitam .. Hehe .. Di belakang ieja anak buah, Yong .. Yg juga biz partner ieja .. Orang slalu confuse ckp muke kami ade persamaan .. uolls rasa same ke?





Ni plak with another rakan kongsi ieja, Ziela .. Bgusnya ziela ni, die buat biz coz target nak bantu mak ayah .. Niat murni, confirm dipermudahkan oleh Allah ..






Sudah pasti yg meletopsss ni leader ieja, Hanis Haizi .. Cantik kan? Baju Hanis sentuhan Radzuan Radziwill .. Saper ckp hanya artis mampu pakaian designer terkenal .. Buat la biz mcm kami .. Confirm boleh! Hehe .. ieja sgt kagum dgn leader ieja, dr hanya housewife skang monthly income RM180,000 ... Byk kan? Jom follow her step with me .. Together we achive our dream .. Ceh, ckp omputih lak .. Hehe




Ni pun leader ieja, Sha Khalid .. Nampak jer orgnyer kecik .. Tapi semangat & punya impian yg besar .. Sha buat biz just part time & masih seorang engineer di IBM dgn ade 2 org anak .. Tp masih punya masa utk biznes .. Bayangkanlah, Sha baru setahun dlm biz ni tapi income dlm RM30,000 sbln .. Lama ker setahun tu?



Ni pulak sebahagian group ieja yg dtg dari Johor, Utara & Klang Valley .. Dlm biz ni, jarak bukan penghalang .. Sebab tu la di mana pun olss berada, klau ade keinginan utk raih
income 4-6 angka, CONFIRM BOLEH!!





Vouge devassss tak? Ni la antara rakan kongsi terawal leader ieja .. Yg kiri skali is CDM Mai & kanan skali is CDM Salha .. Masing2 seorang ibu tau .. Tp masih bleh berjaya dlm biznes ni .. Again, yg penting KEMAHUAN!

Since mata ieja dah nak tertutup, rasanya baik ieja stop di sini .. Hehe .. Nanti lain lak yang ieja taip (dlm tido pun bleh) .. Hehe .. Once gambar from DSLR siap di edit .. Kite upload lg ..

So uolss, klau uolss ade impian, jangan simpan dlm setor .. Ambil tindakan hari ni juga .. Tanam kekuatan dlm diri kita .. Confirm boleh! So jgn pikir lama2, call/text ieja for appointments .. Kalau kite lambat, org lain akan ambil peluang tu ...

Mobile: 012-4972602
Email : shaliza_82@yahoo.com





- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...