Wednesday, 23 November 2011

KISAH SI PUTERI ~

Hi uolss,

Ieja dah lama nak share cerita ni tapi tak berkesempatan .. Tajuk agak klise .. Hehe .. Ni bukan kisah dongeng tau tp reality .. Ape citernya?

Orang slalu bg alasan bile ieja nak share biznes opportunity .. Tapi slalu jer ieja dgr keluhan poket kering la .. Duit gaji tak cukup la .. Dan macam2 keluhan lagi ..

Tapi lain plak terjadi pd biznes partner ieja ni .. Ingat lagi masa ieja approach beliau mula2 dulu .. Masa tu beliau tgh sarat mengandung tapi sket pun die tak menolak utk ieja share biz plan kami .. Kalau ikutkan gaji beliau dgn jawatan seorang manager bank, memang gaji gemuk 4 angka .. Tapi semangat nak capai income 5-6 angka, beliau terbuka hati utk dgr biz plan ieja .. Thanks Puteri, coz bg ieja peluang ketika itu :)

So siapa tu puteri?







Puteri with her 1st puteri Eryna ..




Ni baby Bella :) puteri ke-2 Puteri .. Hehe

Puteri baru jer bersalin secara ceaserian last 2 weeks .. Kalau ikutkan badan masih weak kan? Tu ieja kagum ngan semangat die .. Susah ker nak buat biz ni? Puteri yg baru bersalin pun boleh buat, ape alasan kita?

Nanti uolss jenguk2 la blog Puteri ya ..

Good nite uolss!




- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...