FAQ Premium Beautiful Corset

Saturday, 5 November 2011


Hi uolss
Hari nie Ieja nk menjawab semua persoalan dari blog reader's mengenai PREMIUM BEAUTIFUL...
Tak kenal..maka x cinta....x pakai...maka tak tahu keberkesanannya... :)


Actually, once uolss pkai PREMIUM BEAUTIFUL, uolss all akan dapati it is actually "Self Practice" for Diet .. uolss akan rasa cepat kenyang dan dalam masa yang sama .. uolss akan mengurangkan portion pemakanan dan mengawal nafsu mkn tu .. Best kan, tak perlu lagi sekat keinginan nak makan .. 

SUSAH KE NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

TAK SUSAH pun. PREMIUM BEAUTIFUL comes with different size & yang paling penting Saiz PREMIUM BEAUTIFUL uolss berdasarkan saiz ukur lilit badan uolss sendiri . Untuk pastikan size PREMIUM BEAUTIFUL uolss, sila bagi pada ieja 4 ukuran utama badan uolss seperti berikut :-

1) puncak dada (bust)
2) bawah dada (underbust)
3)pinggang (waist)
4) punggung (hips)

Anda pasti selesa since korset mengikut bentuk badan uolss .. Juz pakai konsisten 8 jam sehari (uolss tak kan rasa 8 jam tu lama since sgt selesa) & size badan uolss akan mengecil seperti mana yang di idamkan.


Bukan LECEH ke nak ke TANDAS?
Ish mana ade leceh .. Klau uolss rasa leceh tu pun mungkin pada hari pertama jer coz belum biasa lagi .. Ape yang uolss kena buat hanya buka waist nipper (WN) seperti biasa dan turunkan Girdle (LG). Then, teruskan hajat uolss :)



PREMIUM BEAUTIFUL ni, kalau ROSAK mcm mane?
Premium Beautiful adalah korset berkualiti yang jarang akan rosak even though its comes with LIFETIME WARRANTY. Klau rosak pun just pass pada ieja & I'll sent it to repair!!

Panaskan kalau pakai PREMIUM BEAUTIFUL??
Fabrik Premium Beautiful ialah dari AKWATEK dan AKWADYNE (teknologi dari German) yang mempunyai sifat kebolehan dalam mengikut suhu badan. Jadi jika cuaca sejuk pula fabrik akan mengecut, badan automatically akan rasa suam. Jika cuaca panas, fabrik akan mengembang, jadi kita tak rasa panas sangat. Sebab itu Premium Beautiful sesuai di pakai tak kira di mana berada atau cuaca ketika itu. 

Best sangat ke pakai PREMIUM BEAUTIFUL?
Of course best!! Kalau tak pakai macam tak lengkap hehe. Korset ni sesuai di pakai sepanjang hari sebab selesa & tak panas. Malah badan juga rasa lebih energetic kerana FIR yang terdapat pada Premium Beautiful membantu mengaktifkan sel badan kita. Sebab itu Premium Beatiful merupakan 'Premium Korset' pilihan rakyat Malaysia & sentiasa laris di pasaran. After 20 tahun masih lagi unggul di hati client :) 

Premium Beautiful selain dari menjaga kesihatan, juga dapat membentuk conture badan yang seimbang & cantik. Premium Beautiful is 70% for healthy and 30% for beauty.

Sampai bila nak pakai ?
Minimum 8 hours per day .. ala macam uolss pakai baju pergi kerja, macam tu la .. dari pagi sampai ke petang jer .. dengan pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni uolss mampu mengubah bentuk badan menjadi langsing dan meningkatkan tahap kesihatan hidup uolss .. best kan?!

Kenapa PREMIUM BEAUTIFUL MAHAL sangat ?
Bukan mahal tapi VALUE FOR MONEY. Harga berpatutan dengan kualiti product. Jika ada yang tak tahu, Premium Beautiful merupakan 'Premium Korset' yang paling rendah harganya di Malaysia. Pemakai korset tegar mesti aware about this. If nak compare, kena bandingkan apple to apple. Bukan PB dengan korset di Jusco hehe. Umpama compare kereta BMW dengan Myvi. Tak adil comparison itu. 

Ini juga long term BODY INVESTMENT uolss tau. Uolss tak akan menyesal kalau beli korset ni after pakai & rasakan betapa BERKESAN, COMFORT dan LEBIH CANTIK .. Kita juga perlu pandang nilai dari aspek kesihatan juga ..
Lagipun korset ini ada jaminan servis seumur hidup .. Ade ke product lain yg ada jaminan seumur hidup?
Tahukah uolss pelan bayaran ansuran PREMIUM BEAUTIFUL juga bermula serendah RM90++ sebulan .. Semua orang pun mampu. Kadang duit topup hp pun seminggu RM50. 

Mari Kita Fikirkan & Renungkan ..
Kita semua sanggup keluarkan duit (spend duit) untuk servis kereta, takkan lah untuk diri kita sendiri tak sanggup untuk spend duit untuk servis diri sendiri?

Ape tunggu lagi, cepat2 contact ieja for FREE Trial & Consultation ye ..



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com
Post Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature