Friday, 11 November 2011

Premium Beautiful : MEGA SALE!!

Bersempena Mega Sale end Nov & Dec ni, ieja pun ade special offer for uolss yang di kasihi :-)


Offer 1

Belian secara cash

1 set Premium Beautiful 



+


dan uolss akan dapat 1 Maharani & 1 PB Wash secara PERCUMA!!


+


+


itu jer ke? hehe .. ade lagi, VOUCHER JUSCO bernilai RM100 utk uolss shopping .. 







Offer 2

Belian secara bayaran ansuran 
(6 month monthly installment plan)


1 set Premium Beautiful 


+

dan anda akan dapat 1 PB Wash secara PERCUMA!!!




+

VOUCHER JUSCO bernilai RM50 utk uolss shopping .. 



So ape lagi .. cepat2 la grab special offer ni sementara stok masih ade .. special offer ni terhad kepada 5 set sahaja untuk setiap offer .. Hubungi ieja cepat2 untuk book offer ini :)

Have a great weekends!!

mobile: 012-497 2602
email: shaliza_82@yahoo.com


Nota kaki:
Maharani ni byk sgt khasiatnya .. cube jenguk entry about Maharani kat blog ieja .. memang meletopss  la uolss inside & outside klau pakai PB + makan Maharani .. hehe 


PB wash plak sabun khas untuk Premium Beautiful ni .. PB ni kan eksklusif, sesuai sgt la uolss basuh PB ni ngan sabun yang special ;) Malah sabun ni juga uolss bleh guna utk basuh baju uolss yg mahal lg eksklusif tau, especially sutera @ chiffon ... 




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...