Thursday, 17 November 2011

SELF REWARD FOR MYSELF AGAIN

Hi uolss,


Terasa lama lak ieja tak blogging kan .. hehe .. lama ke? Hari ni nak share new rewards for myself for this month .. 


Dah lama ieja ngidam (ayat poyo) nak bracelet ni tp harapkan gaji bulan tak cukup .. maka hasrat di pendamkan sampai dapat bonus la kan .. 


keja opis dapat bonus setahun sekali jer .. sepanjang 7 tahun ieja keja ngan company skang tak pernah dapat bonus lebih RM10k .. max pun dlm RM6k jer .. Since buat bisnes ni ieja rasa sangat lapang hati & tenang coz min monthly income memang tak kurang dr RM4,000 .. Tak de la rase sesak tgh bulan poket kering .. 


As bukti bisnes ni mudah, the latest monthly income ieja almost RM11,000 .. lebih dari bonus tahunan tu .. so dapat la membantu ekonomi keluarga (ayat power sungguh) .. hehe


So bile dapat bonus ape lg, mesti lah ade rewards for myself ..Sebenarnya ade beberapa lagi tapi tak sempat nak amik gambar .. agak busy sket lately .. rewards utk encik hubby lagi la kan .. beli2, trus pakai .. tak sempat nak snap pic ..


so ini je lah yang sempat di snap antara rewards for myself this month .. hehe .. Jom jenguk kat bawah ..















S . A for Shaliza Aziz .. 


So pasni nak simpan duit shopping ke Holland plak .. lets aim for income RM20,000 plak .. klau ade master or PHD pun belum tentu leh dpt income mcm ni dlm masa kurang setahun .. tp dlm bisnes apepun taraf pendidikan boleh capai income macam ni .. best kan? 


So ape tunggu lagi .. Cepat2 call / text ieja untuk dengar macam mana ieja & rakan2 kongsi lain generate income 4-5 angka sebulan .. 


Jangan lah kite asyik terasa jer kan tengok orang dapat income besar, bile lagi kite nak merasa  ;p 


mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...