Friday, 4 November 2011

Weekly shopping ..

Hi uolss,

Giler best kan klau dpt shopping slalu .. Tak semestinya setiap kali shopping kena beli byk2 kan .. Dpt sket2 pun dah rasa puas .. Lagi puas kalau gune duit sendiri (bukan credit card) ..

Last week Saturday Ieja ke Sunway Pyramid deliver PB customer .. Customer ni kawan adik ieja .. Masih student tau .. Let's me introduce u Lisa ..





Student pun nak jaga badan tau supaya ade keyakinan diri .. Uolss patut try dulu PB & rasakan perbezaannya .. Setakat try bukan kena bayar .. FREE jer!

Biasalah klau biz appointment dlm shopping mall ni, confirm la balik ade jer hasil rembatan ..

Jom tgk ape yg di rembat ye dlm masa tak sampai sejam di Sunway Pyramid .. Hehe




New blouse from Forever 21 .. perasan kan 21 .. Hehe .. Menariks jugak collection baju2 kat sini .. Price affordable & better than MNG .. Skang semakin byk appointment, maka baju juga harus bertambah .. Haha .. (*alasan)

Ni cerita Sabtu lepas .. Keesokan harinya pula @Ahad kami sekeluarga ke Midvalley pulak .. Bukan ade biz appointment ye tp kami dah reserve that day for our family day ..

Bisnes memang all out tp tetap ade masa bersama keluarga :) Bisnes ni flexible, kita yg set masanya .. Tak seperti kerja di office, masa kite memang fix ..





Ni muke2 excited nak berjimba2 .. Haha .. Plan utama nak tgk wayang .. Dgr citer Real Steel best sgt .. Bile dah tgk,kami memang agree citer ni best sgt2 .. Hollywood ni pandai buat citer .. Ade element kekeluargaan apart of lawan2 tu .. So kire sgt sesuai utk tontonan keluarga ..

Tapi uolss, klau dah masuk Midvalley kan .. Mana bleh keluar tangan kosong jer .. Hehe .. So sebelum tgk wayang tu kami pusing2 .. Dlm pusing2 tu hasilnya >>>>





Cincin Swarovski!! Dah lama aim tp before wat biz tak berapa nak mampu .. Hehe .. Suke sgt cincin ni! Besarsss kan :)

Itu jer ke? Owh tidak .. Ade lg .. So whats next >>>





Ape agaknya ye? Cantik kan packaging die .. macam hadiah plak .. Hehe ..









Stock make up from MAC .. Asalnya en hubby tegur muka Ieja nampak berminyak .. So kire nak try la make up MAC ni .. Ramai kwn2 yg cakap best so hati Ieja lg la tak sabar nak cube .. After a week pakai make up MAC Ieja perasan make up nampak natural & tahan sampai ke malam .. Memang berbaloi2 :)

So itu sahaja untuk minggu lepas .. Hehe .. Minggu ni kite shopping kat Penang & Kota Kinabalu plak .. Tak sabar rasanya .. Nasib hari ni dah Jumaat ..

So uolss yg berada di kawasan berkenaan, bleh la roger2 Ieja .. Leh la kite lepak minum2 kan .. Klau uolss nak tau camne biz ni bleh generate 4-6 angka .. Jom kite jumpe :) confirm tak menyesal ..

Have a great weekends uolss!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...