Sunday, 11 December 2011

SALE + BONUS MASUK .. Ape Ieja buat?

Hi uolss,

Korang dah tgk ke OMBAK RINDU? Dari movie ni keluar kan, hari2 ieja tgk komen2 kat FB .. terbakar sungguh .. Ieja bukan la pembaca novel so tak tau citer ni macam mana .. so sgt la membuak2 nak tgk & nak tahu jalan ceritanya .. 

So last Friday, alang2 bonus dah masuk, ieja pun bawak la family including anak2 buah + my biz partner tgk citer ni .. Ramai tu .. Ieja, suami, anak, Yong, Halim, Apit & Ziela .. Macam rombongan cik Kiah .. hehe .. Suami ieja siap pesan bawak tisu .. hehe .. tapi ieja tak bawak pun la .. malu la nak nangis dalam wayang kan .. uolss macam mana plak?
 







Hmmm .. after dah tengok baru la ieja tahu knape la semua tangkap leleh ngan citer ni .. memang BEST!! sayu jer hati ni .. Lagi best dari citer Lagenda Budak Setan .. ieja rasa En Suami di luar sana terpaksa la makan hati kan bile Puan Isteri jatuh cinta ngan Aaron Aziz ni .. hehe ..

Jom layan OST Ombak Rindu plak ... Nanti nak tgk lg la :)



Kejadian sebelum tgk wayang, sempat la ieja recce new blouse .. As usual memang blouse menjadi rewards wajib utk ieja bile dapat bonus .. since ieja buat biznes ni, bonus setiap bulan memang 4 - 5 angka .. Memang murah rezeki buat biznes .. Kan 9 dr 10 ruang rezeki datang dari biznes :) 


Dari nak recce trus beli tu .. jumpe lak baju yg menutup aurat & tak seksi .. lg la wajib beli ni .. hehe .. end up dalam tak sampai sejam dapat 5 helai .. Mak sukeee!!!


 


Tak lupe juga buat suami tercinta kan .. mesti ade rewards for him .. selama sebulan suami ieja komited menbantu ieja dlm biznes ni .. dari hantar & teman jumpe customers tanpa jemu & keluhan .. since ieja buat biznes ni hubungan semakin akrab .. malah die sgt supportive .. luv u abg .. so ni lah hadiah bulanan buat en suami .. hehehe .. as usual, mak kena lebih .. 1 utk suami, 2 utk diri sendiri ..

 **Bought from SALE for HSBC Staff .. ieja memang tak reti nak rembat 1, end up rembat 3.. hehe

Opsss .. leka update blog tak sedar dah almost 11am .. Ieja nak kena bersiap for biz appointment after this .. Habis la, appointment kat The Curve .. hehe .. harap2 tangan tak gatal membeli .. Pada yang berada di kawasan sekitar tu, bleh la roger2 ieja for appointment .. seronok tau buat biz .. dapat ramai kawan yg supportive & duit masyuk .. tu blum masuk FREE trip ke oversea .. 


Have a great day uolsss!!

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com


p/s: Hariz & family dlm movie ni kaya kan .. Makan gaji @ biznes? hehe

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...