Saturday, 3 December 2011

SATURDAY MORNING ;)

Hi uolss,

Ni mesti ramai yg masih golek2 atas katil kan .. Hehe .. Ieja dulu mcm tu gak .. Kadang kul 12 baru bgn .. Huhu .. Malunya .. Bgn pun dah t/hari maka trus lunch la .. Hehe .. Kadang ieja rs mcm mbosankan lak hidup mcm tu .. Xde energy ;)

So today, cara hidup ieja pun berbeza sejak join biz ni .. Biz ni not bout MONEY, but also change ieja to be a better person .. Dr tak pandai bergaul ngan org kpd peramah .. Dr yg NEGATIF kpd POSITIF .. Dr byk buang masa golek2 kat rumah kpd terisi dgn penuh manfaat .. That's why I LOVE so much this biznes .. Sgt enjoy & ma$syuk :)

So ni ieja otw ke Kelana Jaya for first biz appointments .. Client ni kwn lama skolah ieja .. Best kan dgn biz ni dpt menghubungkan ngan kwn2 lama .. Full appointments today .. So mood sgt2 HAPPY .. Jom layan pic ieja pg ni .. Hehe .. Sedikit poyos la kan ..






Have a great weekend uolss ..

P/s: ieja akan berada di sekitar KL & Melaka hari ni, so pd yg berminat nak dgr cara kami buat 4-5 angka side income mgunakan FB & blog, roger2 la ieja ek ..






- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...