Tuesday, 13 December 2011

SEMINAR SM/SSM Part 2

Sabtu lepas, ieja & biz partners attend Seminar SM/SSM Part 2 KE ARAH MENCAPAI MATLAMAT DAN IMPIAN 2012 di bawah anjuran CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain .. Nie la pasangan leader ieja .. Hebatnya mereka income 6 angka sebulan .. bukan annual income ye tapi monthly income .. 


Seminar ni banyak membantu usahawan2 baru dalam biznes ni .. jom baca full article by leader ieja .. untung tau bernaung di bawah leader yang hebat, dah ade cara & bimbingan yang secukupnya .. dari A sampai Z .. dari merangkak sampai kita mampu berlari .. kita hanya follow .. rugi pada yang tak ambil peluang ni tau ..


Jom layan gambar dari camera biz partner ieja, Kak Ros .. hehe .. ieja tak bawak lak camera masa tu .. pinjam gambar ye Kak Ros :)




 Ni antara yang hadir .. ramai kan yg dah rebut peluang ni .. 
uolss bile lagi? 


 Sudah semestinya tuan punya blog bersama biz partners .. 
Ni ade dari JB & Utara tau selain KL ..


 Kak Ros bersama Sha Khalid, amik aura .. hehe


 Mrs / Miss Premium Beautiful .. hehe .. 


Kami with leaders


Bestnyer biznes ni semua bersatu .. Ni geng dari HSBC .. 
Kat bank tak kenal, tp kenal dalam biznes



Our mentor / leader, Razali Zain .. from Engineer now full time biz man with 6 figures monthly income .. Lelaki pun bleh jual korset tau!


 My dedicated partners .. I luv u guys!







So uolss, ape tunggu lagi .. jom sertai kami mencapai impian & cita2 bersama .. Contact ieja hari ini juga utk book appointment uolss ..


FREE CONSULTATION .. 

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...