Another Silent Reader Become Business Partner

Sunday, 29 January 2012
Hi uolss,

Hari ni ieja nak share another testimoni betapa senangnya buat biznes Premium Beautiful ni menggunakan FB & Blog. Dulu ieja pun tak sangka rezeki semudah ini. Alhamdulillah Allah pertemukan ieja dengan Sha Khalid & Hanis Haizi. Hanis memang terkenal sebagai pelopor biznes PB menggunakan FB & blog. So ieja & biz partners lain hanya follow jer. Mudah kan?

Siapakah silent reader itu? Nama empunya diri ialah Dayana Hamid. Pada mulanya Yana just e-mail ieja tanye about biznes. Memamg tak kenal lah. Dari situ lah hubungan terjalin. After Yana email ieja, trus kami set date. Lagi senang nak citer bile bertentang mata hehe. Pertemuan kami ketika itu di Teluk Cempedak, Kuantan . Romantik kan gitu .. ;p



       
Mudah kan? Tak semestinya dalam biznes hanya dengan orang yang kita kenal. Since menggunakan FB & Blog, customer base kita sangat besar. Lagipun rezeki di bumi Allah ni sgt luas.

Kenapa Yana & ieja sgt2 teruja dengan biznes ni?


Sebab nak income besar & impian besar. Bukti dah banyak depan mata, contoh macam Hanis & Sha ..Even ieja yang baru dalam 6 bulan in this biznes, macam2 dah dapat .. boleh baca full story di sini 


Cerita kejayaan Hanis dalam Berita Harian .. cool!


Siapakah ini? 2 dari kiri tu la Kak Ana & Abg Lan, leader group kami. Hebat kan, after 3 tahun buat biznes ni dah jadi jutawan. Bukan tu sahaja, melahirkan ramai jutawan juga, contoh Hanis la. Kak Ana & Abg Lan dah 10 tahun dalam biznes. So biznes ni memang menjamin masa depan & long term.



Muda-muda dah dapat pakai kereta mewah kan. Tak perlu jadi anak orang kaya @ kawin ngan orang kaya pun.. hehe .. Next gambar ieja plak ek. Kereta ape?? tungguuuu .. hehehe

So uolss kalau berminat nak tau macam mana biznes ni boleh mengubah hidup kite 360 darjah, boleh la contact ieja, Yana or rakan kongsi ieja yg lai.

Bukan ieja seorang sahaja yang boleh capai kejayaan seperti Kak Ana, Hanis Haizi or Sha Khalid. Uolss pun ada peluang itu. Jom kita sama-sama contohi mereka. Kita tukar impian menjadi kenyataan (realiti). Bukan kita hanya berimpian dalam hati sahaja.



mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com




Post Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature