Tuesday, 24 January 2012

JALAN-JALAN DI HUJUNG MINGGU ~

Hi uolss,


Baru hari ni dapat update blog .. semalam baru balik dari Kuala Terengganu (KT) .. Tahniah buat kawan opis ieja, Nana .. cantik sangat berbaju biru firus .. Nana naik pelamin skali ngan adik perempuan dia .. best kan, bertambah meriah ..


Sori, gambar tak berapa clear .. 

Kenduri ni berlansung semalam, Isnin (23 Jan 2012) .. Kami stay 1 night di KT .. Cemas jugak pada mulanya coz most of hotel dah penuh .. akhirnya, dapat jugak book .. Bab booking hotel di serahkan pada encik hubby .. hehe .. 

Kami sampai KT hari Sabtu .. sempat la lepak2 tepi pantai petang tu .. Yang paling best kawan ieja @ new biz partner, Yana bawak makan sotong celup tepung kat Pantai Teluk Ketapang .. sedap gilersss .. Yang ni tak sempat snap pic .. hehe .. Thanks ye Yana .. 

Masa ke KT ni encik photographer penat drive, so gambar ade sket jer ;p

 Fariz ni la kekuatan ieja dalam hidup .. Luv u so much ..


Fariz tak sempat tulis luv Mama & Abah ...


 Opsss .. termasuk lak gambar org berdating ..





 Naik kuda plak .. Abah juz tolong naikkan Fariz ..
Kuda kecik sgt, abah kata tak mancabar .. haha

Ada gaya koboi ke? hehe

Ni after dinner .. bergambar jap depan lift .. muke penat+ngantok .. huhu

On the way nak balik ke KL fr KT, ieja ngadu ngan encik hubby krim Sheseido habis .. after Tol Bentong ieja terlelap, sedar2 encik hubby kejutkan ieja tgk dah sampai KLCC .. hehe .. terkejut makk tau .. 


Seperti biasa, target just Sheseido .. tapi bile sampai lain jadinya .. 


Amacam, ok tak hasil after touch up by Apple from MAC KLCC?


Ni la hasil tangkapan semasa berada di MAC ye .. tak de dalam senarai tp banyak lak jadinya .. hehe .. I LIKE!



Ieja start jatuh cinta ngan MAC ni after kawan ieja, Annfal kenalkan .. ieja rasa start collect MAC in July 2011 .. In juz a few months dah beranak jadi macam ni .. hehe


Pantang lalu MAC mesti ade yang tersangkut .. bahaya sungguh .. This coming 3rd Mar, MAC KLCC ade buat kelas make up .. Pun dah book semalam .. hehe

Ni plak barang yang di target .. tapi ade lak penambahan .. Jimmy from Sheseido advise ieja pakai serum for dalaman .. selama ni just pakai yang basic from pencuci muka, toner ke krim siang & malam .. 


Harap pasni skin tone bertambah elok ;) 
Serum yg belah kiri tu harga RM405 sebotol .. 
the most expensive skin care item I ever bought ..

Ni lah ahli keluarga Sheseido ieja :) ieja ni kira pengguna tegar Sheseido since form 1 .. Pernah try tukar yang lain, trus jadi berjerawat .. tak berani nak tukar dah .. Mama ieja pun pengguna tegar Sheseido, since 25 years old .. skang mama dah 53 tahun ..


Ape lagi yang tersangkut semalam? Otw nak ke parking lalu plak ZARA .. hancusss .. nasib tak tersangkut banyak .. hubby juz tersenyum sambil geleng kepala .. ;p


Okey, dah puas hati update sumer .. skang nak bersiap-siap untuk biznes appointment .. nak pakai make up baru & serum + krim muka baru .. Mood lebih segar .. haha ..

In what eva we do, we must enjoy our life .. Inilah yang ieja buat skang .. Enjoy dapat ramai kawan, enjoy dapat jalan-jalan, enjoy dapat shopping & enjoy duit masyukkk ...

Enjoyy!!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...