Monday, 2 January 2012

NEW BIZ PARTNER FROM UNKNOWN ~

Hi uolss,
Lama btul ieja tak update blog kan .. hmmm .. balik dari kampung / holiday hari tu, ieja agak busy sket .. busy ngan keja kat opis & opcoz biznes .. hehe .. semakin hari semakin ramai yg email / sms ieja bertanyakan about biznes .. semakin seronok ieja buat biz ni ..

Masa mula2 buat biznes ni, ieja memang buta blog .. hehe .. ieja memang bukan seorang blogger .. nak buat blog pun tak reti .. tapi bile tgk leader2 ieja (Hanis Haizi & Sha Khalid), berjaya generate 5-6 angka monthly income dgn blog, trus ieja follow .. ingat lagi mase tu kawan ieja tlg create kan blog .. dari situ ieja belajar sket2 camne nak update hinggalah sekarang ..

 Artikel about Hanis di dalam Berita Harian .. Hebat kan?

Kenapa perlu ade blog??

Blog ni kira macam website biznes kita .. cuba tgk company2 lain, mesti ade their own website kan .. Coz dengan guna blog & FB kite dapat reach berjuta2 org di luar sana .. mudah kan? tak perlu nak buka mulut & cerita pada beratus2 org sehari, tapi juz tekan tekan kat keyboard, then publish .. confirm ape yang kita nak sampaikan, dpt sampai ke beribu2 org sehari ..  

JIMAT MASA & TENAGA!!

Dari blog juga, kite dpt reach unknown .. dalam biznes, clients tak terhad pada kawan2, family or org yang kite kenal .. contoh, new biz partner ieja, Wanie Daud .. dari tak kenal, skang jadi rapat .. hehe .. Wanie kenal ieja melalui blog .. dari blog juga hubungan terjalin .. hehe .. ayat sastera lak .. 


Thanks Wanie coz bg ieja peluang utk share biz opportunity ni .. Wanie ni sgt2 positif & ieja memang teruja sgt nak buat biznes sama2 dgn Wanie .. org positif, confirm boleh berjaya .. Her target this year (2012) min income from biz 5 angka sebulan .. ieja akan sama2 bantu realisasikan impian & target Wanie .. CONFIRM BOLEHHH!!!

Serba sedikit about Wanie, seorang interior designer & mempunyai seorg anak yg sgt comel, Zara (comel macam Mia Sara) .. hehe .. Asal dari Kelantan .. sama macam leader ieja, Kak Ana .. hehe .. confirm satu hari nanti akan jadi jutawan macam Kak Ana ..

 Wanie with her doter, Zara .. kiut kan :)

Wanie dah ade income yg selesa tapi masih amik peluang utk generate side income dgn biznes Premium Beautiful .. kenape nak rebut peluang ni?? Coz Wanie nak income yg lebih selesa .. income 6 angka sebulan macam Hanis .. Tak nak ke satu hari nanti income kita macam leader2 ieja?? Income RM30k, 60k or RM180k per month??? uolss yang tentukan ..

Kalau kerja makan gaji, confirm tak dapat income macam ni .. brp lama utk capai income banyak macam ni dgn biznes PB?? Juz 2 tahun .. As bukti, in 4 months ieja buat biznes ni, dah merasa income 5 angka .. so memang tiada yg mustahil dgn biznes ni kalau kita berada di landasan yg betul ..

So uolss, jom follow ieja, Wanie & rakan2 yg lain buat biznes sama2 dgn FB & Blog .. dari kite online tak de tujuan, baik kita generate income ... 

Ape yang kita dapat dgn biznes ni??

  • Unlimited potential income: 4 - 5 - 6 angka sebulan ..
  • FOC 5-star trip ke seluruh dunia (3x setahun tau)
  • Elaun kereta untuk kereta idaman anda
  • Biznes yang boleh di wariskan kepada anak2 kita
  • Dan macam2 lagi ....

Tak susah pun biznes ni,it's all about TEAM WORK!

Jom kita jadi luar biasa & berubah di tahun 2012!!!

email: shaliza_82@yahoo.com
mobile: 012-4972602


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...