TEST DRIVE ~

Tuesday, 17 January 2012
Hi uolss,


Lama nyer tak update blog kan .. Hari ni ieja nak share moment test drive last 2 weeks .. biarpun dah 2 minggu tapi ieja tak sempat nak share dengan uolss .. 

Mase tu kan, bile bangun tido jer perasan ade message from leader ieja @ Hanis Haizi ajak pegi test drive .. terus lompat dari katil & terus bersiap .. sangat excited la kan .. sebelum2 ni hanya mampu melihat, kini impian hampir jadi kenyataan .. hehe

Sebenarnya ieja & hubby tak tau nak pilih yg mana .. ni antara yg shortlisted ..


1. BMW X1



2. BMW M Sport


3. Mercedes C-Class



4. Volkswagen Passat



So uolss, yang mana ek pilihan kalbu? Sgt excited nih .. macam mimpi jer rasanya .. dulu-dulu kalau tengok org muda bawak kereta mewah, ieja mesti terfikir :


  • ni mesti anak orang kaya ; OR
  • suami die mesti kaya

Hehe .. skang baru tahu, tak perlu harapkan seperti di atas pun boleh .. Tengok la kawan-kawan dalam biznes ni pun sama-sama test drive .. muda-muda lagi .. 






Leader ieja, Hanis, umur baru 27 tahun tapi mampu pakai BMW 5 series, hasil dari biznes ni .. hanya dalam masa 2 tahun jer .. ni kereta yang ke-2 tau .. Her first car BMW 3 series .. impressive kan :)






Ieja sangat bersyukur di pertemukan oleh-Nya dengan biznes ni .. Pada di luar sana, tak perlu risau .. ramai sungguh bukti kejayaan dalam biznes ni .. Kalau nak berjaya hanya perlu ikut yang dah jadi, jangan plak kite ikut yang gagal ..

Let's book your appointment today & ieja will share the tips with uolss ...

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com



Post Comment
alinac lover said...

kagum kan..nak jgk lah

kakchik@ella said...

Kakchik pun nak tapi tak nak buat MLM. Camna? Kena keja kuat cara lain la nmpknya ye. Hihihi.

Ridhuan said...

ni bukan MLM ni. ni biz networking. Jual high end product. Nak hidup mewah, kena berniaga mcm Rasulullah SAW ckap dlm hadis. Nk berniaga plak, make sure product diyakini org dan berkualiti ;)

iejaaziz said...

Sy setuju dgn kata2 Ridhuan .. Ni biznes networking .. Rugi la klau tak amik peluang ni .. Dah ramai yg berjaya, xkan kite nak tgk jer .. Hehe

Fatyiemah idris said...

Best bila impian Jd kenyataan :) sgt2 Kagum Nk jgak :)

Auto Post Signature

Auto Post  Signature