Friday, 24 February 2012

ANOTHER GOOD NEWS ~

Yeaahhh!!!!

Good news again! 

Bukan hanya 2 in 1, but 3 in 1 terus .. hehe .. Macam tak percaya dalam 7 bulan ieja dalam biznes nie dah dapat macam2 rewards .. Alhamdulillah ..


So surat apekah ini? 

Ni la surat penghargaan dari syarikat atas achievement ieja .. hehe .. sukanyaaaaa ;)





  • Qualify trip yang ke-2 .. Kali ni ke Vietnam pulak .. ni kira menghitung hari la .. coz trip kami ke sana di jadualkan pada 18 Mar .. yeahhh!! holiday mood sudah mari!! (note kaki: Trip pertama ke Holland & Belgium in Apr 2012 .. back to back FOC 5-star trip ;p)


  • Car Fund ;) jadi bleh la pilih kereta idaman .. mcm tak percaya jer impian utk pakai kereta mewah hampir terlaksana .. kalau kerja makan gaji agak mustahil untuk capai impian ni ..  

  • Pangkat Diamond Sales Manager (DSM).. tapi ieja aim untuk naik pentas as Double Diamond Manager (DDM) .. pangkat yang ke-4 & juga a step before Crown Diamond Manager (CDM) .. average income as DDM in our group is RM20k++ .. perghh!! tak sabar nak capai by this Mar 2012

Bile ieja lihat balik sepanjang 7 bulan dalam biznes ni, terasa cepat sungguh masa berlalu .. kalaulah ieja 7 bulan lepas masih hanya melihat kejayaan org di sekeliling, terasa amat rugi .. btul kata leader ieja, kalau nak berjaya just follow rapat2 yg dah berjaya .. confirm akan dapat hasil yang sama .. Jangan plak kite jadikan yg gagal as "mentor" .. confirm la kita hanya dapat kegagalan ..

Di atas achievement ini, ieja nak ucapkan jutaan terima kasih buat hubby yg memahami kehendak ieja .. hehe .. biarpun pada mulanya hubby kurang suke dengan biznes ni, tapi apabila nampak bukti, semakin teguh dia membantu biznes ieja .. Alhamdulillah .. semakin kami bersatu hati ;)


 Tak lupa juga buat leader2 ieja .. tanpa guide dari mereka, siapalah ieja ;)

 Mentor ieja, CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain ..
both banyak bantu ieja dalam biznes ni ..
 




So who wanna be my next apprentice? Bukan hanya dapat income besar, dapat plak kereta mewah & FOC 5-star oversea trip .. besstttt sangat2 ..

Do contact ieja & let's have a chat about this biznes .. after dah dengar baru la uolss nilaikan :)

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...