Thursday, 23 February 2012

ANUGERAH SM/SSM 2012 Part 2 ~

Hi uolss,

Jom sambung citer about Anugerah SM/SSM yang berlansung minggu lepas .. rasa excited naik pentas blum hilang nih .. hehe

Last year masa ieja datang ke majlis ni, hanya temankan leader ieja .. biarpun tak naik pentas, tetap datang untuk meraikan kawan2 bisnes .. masa majlis last year ieja sgt teruja tengok betapa ramainya org dalam biznes ni .. From there ieja tahu that I'm in the right bisnes .. ni entry last year .. hehe (klik di sini) ..

Alhamdulillah, dulu hanya tengok kawan2 naik pentas .. kali ni ieja naik pentas bersama 10 org rakan kongsi .. teruja sgt2 .. suppose 15 org tapi ade yang tak dapat hadir .. 

Macam tak percaya pun ade, dalam masa yang singkat group ieja semakin berkembang .. dari seorang, kini dah 40 orang .. congrats to uolss & thanks also coz sama2 berganding bahu bersama2 ieja .. sayang uolsss!!

So next, kita raikan pulak rakan kongsi yang berjaya achieve pangkat ke-3 & ke-4 dalam bisnes ni, iaitu Diamond Sales Manager & Double Diamond Manager .. bukan tu jer, pada yang qualify tabung kereta juga .. Confirm majlis lagi meriah .. 

Tu yang best dalam bisnes ni, ade jer rewards / majlis meraikan kita bile capai sesuatu .. tu kan dapat motivate kita untuk capai yg lebih baik? 

Jom layan gambar2 dari majlis yang sempat hubby ieja snap .. next majlis nak amik photographer la, baru bleh bergambar dgn hubby ;)


Ain, biz partner yang pertama naik pentas .. 
rezeki mak buyung .. hehehe

Next is me! .. nerbes tau masa ni ..
camne la plak masa Diamond Night nanti ..

My klon, Yong @ Nurul Ain .. hehe ..

Jiran my MIL, Kak Asniza ;)
Dari Sg Petani, Kedah ..

Syikin ni wife kawan masa MRSM dulu ..
dari tak kenal jd rapat ..
From JB tau ..


Next!
Kak Muliani, dulu2 kami same office ;)
Ibu kepada 4 org anak tau ..

Kak Yati, biarpun dah berusia 50 tahun, 
tetap bersemangat nak buat bisnes ..
bangga dgn mummy ;)

Next is Ziela .. 
leader to Kak Yati & Kak Muliani .. dorang ni same office tau
Ziela ni memang duplicate ieja bulat2
coz dah ade 3 rakan kongsi dari department yg sama .. hehe
Congarts babe!

Ni pulak Kak Roslina
sama department dgn ieja .. hehe
Ni la rakan lunch ieja kat opis ;p

Next, turn Puteri pulak ..
She is one of manager in my department (still) ..
Now Senior Sales Manager in bisnes pulak ..
Double manager ;p

All gojesss!!

Part of beautiful partners .. 
Lengkap dari utara ke selatan ..
pantai timur je tak sempat hadir ..






Muaahhh!!



Turn group photo with mentor, Hanis Haizi ..
Guangzhou confirm!! Aummm!!

Group ieja bersama leader2 hebat, Hanis Haizi & Sha Khalid ..
merekalah yang guide ieja jadi mcm skang ..
sgt2 bertuah di jodohkan dengan mereka ..
Now turn ieja untuk share ilmu & tips bisnes with my beautiful partners ;)


Ni plak Wanie ..
from unknown be a good fren :)
Wanie ni interior designer & memang monthly income agak besar 
tapi die nak dpt lebih dari bisnes ni

Anak harimau, Nurul ;p

Anak harimau, Fety .. 
From JB jugak ..
sepupu kpd harimau Ain & Nurul ;)


Anak harimau Mieza amik aura dari bakal CDM Sha Khalid ..
Biarpun kecik orangnya tp semangat besar! 


The end ~


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...