BACK TO KL, BACK TO WORK ~

Tuesday, 7 February 2012
Hi uolss,

Skejap je dah balik KL .. terasa 4 hari cuti ni sekejap sgt2 kan .. esok dah kena kerja .. Tapi ieja rasa this weekend plg berharga .. penuh dengan aktiviti yg bermanfaat ..

Bermula ke Awana Genting from Sabtu to Ahad .. Pastu ke Johor Bahru from Isnin to Selasa .. hehe .. memang terbaek ..

 Hotel Thistle aka our house in JB ;)

Awana Genting .. sejukksss!!

Masa weekend ni jugak dapat bantu biz partners share biznes opportunity dgn kenalan FB mereka .. Ade ibu mengandung, doctor & designer .. Semuanya melalui FB sahaja .. mudah kan biznes di hujung jari ..

Then after balik dari Seminar dpt plak good news which next FOC trip is Guangzhou, China .. lagi bersemangat nak share peluang ni dengan semua org .. Best kan kalau melancong FREE ni .. ieja yang baru 7 bulan dalam biz ni dah qualify trip ke Holland + Belgium & Vietnam .. now China plak .. terbaek!!! Tu yang ieja suke sgt buat biznes ni ...

Mar 2012 - Vietnam
Apr 2012 - Holland & Belgium
Aug 2012 - Guangzhou, China


 Pearl River Night Cruise is developed as a tourist attraction because of its beauty at night is spectacular. The cruise starts from Bai'ertan (White Swan Rangoon) to Guangzhou Bridge in the east and Baihedong in the south.

Truly a shopping paradise in China, Guangzhou embraces seas of shopping centers and malls in which you can find almost everything you want to buy. What's more, as an important export & import city, Guangzhou has a lot of wholesale markets of different products like clothing, shoes, bags and accessories which are many international visitors' interests.

Pic credit to Fetty Aura
Dalam biznes ni bukan hanya ieja yang nak capai impian .. so ieja akan bantu rakan2 kongsi untuk capai sama2 impian mereka .. tu la teamwork .. klau teamwork ni yg susah jd mudah .. tu yg enjoyyy ;)

Dah setel semua urusan, baiklah masuk tido kan .. esok masuk keja mata lebam plak .. hehe .. malam ni nak tido sambil bayangkan shopping di China plak .. bestnyaaa!!!

Kalau uolss nak be part of our team, juz calling2 or sms ieja .. InsyaAllah ieja akan sama2 bantu uolss untuk capai impian ..

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com











 




Post Comment
Princess Feyqa said...

holland mmg best if g vacation!

Cik Rose Cute said...

follow sini..

iejaaziz said...

Tu la .. Tak sabar ni .. Back to back FREE trip :)

alinac lover said...

besttttttt

Auto Post Signature

Auto Post  Signature