Thursday, 16 February 2012

FOC TRIP: GUANGZHOU, CHINA

Hi uolss,

Mesti uolss rasa ieja ni asyik buat iklan percutian ke over the sea je kan .. dah macam travel agent plak .. hehe .. Habis je pakej Vietnam last week, company terus offer pakej Guangzhou, China pulak!!!! 

Holland & Belgium -> Vietnam -> Guangzhou, China


Terbaek! Back to back FOC 5 star trip!!!

Sayang la kalau uolss tak ikut .. Kan best kite enjoy sama2 .. Pada yang dah pernah pergi tu, ape salah pergi lagi kan.. kali ni yg FREE plak .. plus bersama kwn2 .. kite buat rombongan cik kiah .. hehe .. org ckp kalau FREE sumer best!!

Jom tengok2 apa yang menariknya Guangzhou ni!!! En hubby dah pergi last year, masa tu ieja kena tinggal .. huhu .. kali ni baru puas hati coz akhirnya dapat gak ke sana .. yang lagi best ieja nak bawak seramai boleh rakan2 kongsi ke sana .. barulah puas hati, sama2 enjoy & merasa ;) 

Jom lompat bintang .. hehe 





 





Perghh .. sangat cantik .. bleh la malam ni tido mimpikan Guangzhou .. kalau tagline AirAsia "Now, everyone can fly" but dgn biznes ni ieja rasa lagi best "Now, everyone can fly with style & free" .. hehe .. amacam, ok tak?

Pada yang nak fly with syle & free, lets contact ieja for chit chat .. sambil minum2 ieja bleh share this good opportunity ..

"Now, everyone can fly with style & free"

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com 



 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...