Wednesday, 29 February 2012

HEALING CRISIS: Kesan Pemakaian Premium Beautiful

Hi uolss,

Hari ni ieja nak share about healing crisis (krisis penyembuhan / tindak balas) bile kita pakai Premium Beautiful. Dah lama nak share tapi tak sempat nak citer panjang lebar. Tak semua orang akan alami healing crisis ni & tak semua sama. So ieja perlu share untuk elakan salah faham :)



Selalunya healing crisis ni terjadi masa awal-awal / mula memakai Premium Beautiful. Tindak balas ini terjadi kerana proses menyahtoksid atau proses detox. Macam ieja mention tadi for some people tak ada pun healing crisis. Jika ada tak perlu risau, ini menunjukkan badan anda bertindak balas dengan FIR yang terdapat pada Premium Beautiful. Lebih baik kita detox dari simpan dalam badan kan?


Premium Beautiful, Kesan Pemakaian PB

Antara simptom or tindak balas yang biasanya berlaku:

1. Headache or Sakit kepala - Especially yang ada migrain or selalu sakit kepala. Hanya teruskan pakai Premium Beautiful & pastikan banyak minum air. Ini kerana FIR memberi kesan melancarkan perjalanan darah. Jadi proses ini mungkin menyebabkan anda pening kepala sedikit jika darah anda pekat. Atau bila anda kurang minum air, FIR akan memecahkan molekul air dalam badan. Jadi bila banyak air dalam badan kita keluar, kita mungkin dehydrate. 



2. Backache or tulang belakang tidak selesa - Jika anda memang ada masalah tulang belakang, bongkok or tulang bengkok (scoliosis) akan terasa sakit sedikit kerana Premium Beautiful membantu membetulkan postur & kedudukan tulang belakang tadi. Tapi tak perlu risau, tidak membahayakan kesihatan. Malah kita banyak testimoni client yang ada masalah seperti ini. 



3. Kentut atau sendawa - Ini biasanya terjadi jika badan kita banyak angin. Banyak angin dalam badan tandanya badan berasid. Jadi lebih baik buang dari simpan hehe. 



4. Rasa badan lenguh or sakit sedikit - Ini pun biasanya terjadi kalau badan kita banyak angin. Pakai Premium Beautiful ni macam orang berurut juga. Some of us after urut akan rasa lenguh or sakit sendi sikit tapi tak lama. Just teruskan pakai Premium Beautiful.



5. Payudara rasa sengal - Tindakan untuk melancarkan perjalanan darah di payudara serta dapat membantu menegangkan, menaikkan semula kedudukan payudara. Bagi yang breastfeeding susu anda mungkin akan bertambah juga. 



6. Penurunan berat badan - Ni kesan yang paling kita suka kan. Rasanya tak ada lagi yang complaint kalau ada kesan ni. hehe. Btw Premium Beautiful membantu menstabilkan metabolism badan. For people yang underweight, dengan memakai Premium Beautiful secara konsisten membantu anda mencapai berat badan yang lebih sesuai. So bukan semua orang akan alami penurunan berat badan. Yang penting sesuai. Kurus sangat tak cantik kan. Lelaki pun lebih suka pada perempuan yang ada perfect shape. 



7. Kegatalan- Jika badan berasid, dengan pakai Premium Beautiful membantu mengeluarkan peluh asid. Jadi kadang kala kita akan terasa sedikit gatal. Apa yang perlu anda lakukan, after buka Premium Beautiful corset terus mandi. Jika kering sapukan sedikit lotion. Jangan garu kerana nanti akan meninggalkan kesan pula. Teruskan pakai & lama kelamaan kesan gatal hilang. Tak lama pun. Tapi ini bergantung pada keasidan badan individu. Jangan lupa basuh Premium Beautiful dengan lebih kerap dengan pencuci khas (PB Natural Wash). Jangan risau, basuh setiap hari pun boleh. Premium Beautiful ni cepat kering, dalam 4-5 jam di bawah kipas dah kering. Nak tahu tips contact ieja. 



8. Badan lebih cergas - FIR pada Premium Beautiful akan membantu mengaktifkan sel badan kita. Ini akan membuatkan kita rasa lebih cergas. FIR juga akan memecahkan molekul air menjadi lenih halus. Tindakan ini juga membuatkan badan kita lebih cergas. Pada yang biasa pakai Premium Beautiful memang boleh rasa perbezaannya. 


Pada yang belum try & nak rasa kelebihan Premium Beautiful ni, bleh la contact ieja for FREE trial & FREE consultation. Confirm uolss jatuh cinta dengan Premium Beautiful nanti hehe. InshaAllah ieja akan berikan servis yang terbaik pada anda. 

Premium Beautiful - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan

mobile: 012-4972602
email  : shaliza_82@yahoo.com

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...