MY ARZU ~

Wednesday, 29 February 2012
Hi uolss,

Arini saje gediks nak share about tudung Arzu .. ni gara2 tengok leader ieja Hanis & Sha la pakai tudung ni dulu .. hehe .. tertarik coz lain dari yg lain .. So since kelmarin ade appointment di KLCC, maka ieja terjebaklah menambah collection tudung Arzu .. 

Tapi kali ni beli printed type plak .. That day tengok kawan @ biz partner ieja, Ziela pakai jenis macam ni .. tertarik plak .. Kire alasan beli ni untuk nak pakai masa Seminar weekend ni .. hehe .. bleh pakai tak alasan ni?







Amacam, ok tak?

Tu je for kali ni .. hehe .. cukup la kan for kali ini .. sket2, lama2 jadi penuh almari .. mau encik hubby bising nanti .. ahaksss ..

Ni plak ieja nak share tudung Arzu lain yang dah memang ade dlm collection .. sebahagian tudung ni ade plak gambar dalam hp .. jadi bleh la ieja share dengan uolss .. tapi bab lilit ni ieja tak sepakar mummy Hanis & Sha .. saje share gambar for suka2 .. layannnn ... 



























Itu saja buat kali ni .. next time kite buat review about tudung bawal plak kan .. ieja ni antara peminat bawal gak tau .. hehe .. tungguuu ..

Post Comment
Atiqah Wadiah said...

hehe..akk minat shawl ek?

Ziela said...

Babe... Sekali terjebak pasti hati Akan tertawan with Arzu... Tudung/shawl Arzu sgt profesional & most important senang nk pakai... Love Arzu 

shalizaaziz said...

Atiqah: minat sgt, coz senang nak lilit .. hehe .. nampak lain sket
ziela: tau xpe .. hehe

Auto Post Signature

Auto Post  Signature