SEKITAR AJL26 ~

Thursday, 2 February 2012
Hi uolss,

Terasa lak entry ni macam dah basi tapi memandangkan busy & tak berapa sehat, baru skang la ieja dapat buat entry ni .. hehe 

Rasanya ramai sungguh yang tgk AJL26 sampaikan mendapat rating penonton tertinggi setakat ini sehingga mencecah 6.5 juta .. pergh!!! sangat la ramai .. kami malam tu siap beli sate & mkn2 sambil layan AJL26 .. hehe .. Nasib la ieja larat bangun mase tu coz siangnya tergolek demam 

Apepun tahniah kepada pemenang2 AJL26 especially Hafiz .. encik somi suka la lagu feveret die menang .. tapi ieja tak boleh feel lagu tu sgt coz terbayang Jozan .. hehe .. mood sedih jadi lawak plak ..

Jom refresh memori jap ..



Selalunya kalau ade majlis berprestij macam ni, antara yg menjadi tarikan ialah fesyen .. orang perempuan memang suke tgk yg cantik2 ni .. lelaki apetah lagi kan .. ahaks .. 

Just agak surprise yang ramai di blue carpet ialah pelakon2 .. ke mana penyanyi lain ek? Then, ade yang memang cantik, ade juga yang terlebih seksi .. jom tengok antara fesyen yang menarik malam tu ..

 Neelofa memang mengancam .. simple but sexy
 Shila Hamzah with her bf .. erk, nama tak ingat ;p



  Nora Danish nampak simple sgt dgn dress ni .. but she's pretty

   Yuna alwaiz got style ;)


 Dress Alyah sgt gojes, by Hatta Dolmat ..Nasib sbelah tu Remy .. 
hehe, klau abg Aaron mau jeles tgk pic ni ...

  Another sweet couple but  they claimed juz frenz ..




  Yang ni ieja kurang paham .. 
Ape motif kain jarang yg labuh tapi dalam singkat giler?? 

 Yang ni pun sama .. 
Ape motif kain yg labuh tapi ...?? 

Yang ni tak pasti siapa tp pinggang pun rampingss ..
hehe .. bile body cantik, pakai simple pun nampak cantikss

 The last but not least, Dato Ct ..
Rekaan RR memang curlastt la .. 
So uolss, itu sahaja lah coretan buat hari ini .. Tak sedar diri lak esok kerja kan .. hehe .. Malam ni nak mimpi la baju ape yang ieja nak tempah untuk naik pentas .. syiokkk!!
Nota kaki: Gambar2 kredit to murai.com & ohbulan.com
Post Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature